reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zdjęcia naszych kochanych maleństw

Nie, no muszę Wam pokazać widok naszego łóżka w sylwestrową noc. Każdy zasnął gdzie mógł (widok z 5 rano) nawet Majki nie zdążyłam w nocy przebrać taka śpiąca była P1070627.jpg

A jeszcze kiedyś wstawiłam Wam foty Matiego z 3 i 4 lat i w tym samym miejscy na tle choinki ma z 8 lat. Tak się nadziwić nie mogłam jaki wielki porównując do tamtych urodzin. Co roku ma tort, ale to zależnie od tego gdzie sylwka spędzamy, a tu po tylu latach w domu P1070622.jpg

reklama
Pola śliczna dziewczynka a mama jaką ma nogę galancie:-)
Oj Igorito coraz mniej przypomina aniołka a coraz bardziej bandito:-)
Agacio Franek ma jak najbardziej męskie rajstopki i wygląda jak prawdziwy menio a koleżankę ma śliczną i taka duuuża się wydaje a jaka kudłata:-)
Matusia zdjęcie łóżkowe bomba, dzieci padły gdzie stały, wszystkie trzy a Mati rośnie na przystojniaka;-)
Styna fotelik widzę się podoba:tak:

Znowu was zmolstuję purchawkowo :-)

to rodzinne:-p
DSC_0316.jpg
DSC_0315.jpg
Mikołaj przyniósł misia, jak to mówią tak brzydki, że aż ładny
DSC_0301.jpg
sesja popisowa zakończona saltem na glebę
DSC_0298.jpg
DSC_0296.jpg
DSC_0295.jpg

sprawa wygląda tak, że ja tu rządzę
DSC_0287.jpg

Matusia super fotka jak dzieciaki padły:) Majka rozwalona na wyrku :):) Rośnie Mati ..oj będzie łamał damskie serducha:)

Styna no widać Nadia zadowolona z nowego nabytku:) A gdzie ją wysyłasz??? Słodka niunia:)

Hope pierwsze i ostatnie foto przecudne!!! Skąd Ty tego misia dorwałaś:shocked2:

Hope śliczne siostrzyczki
Jolek na ferie, abym mogła się trochę wyspać:)
Jaipur nie wiem czy Nadia ale wszyscy co kupują jej prezenty to mimo że bardzo dobrze wiedzą że ja nie cierpię różowego to i tak kupują jej różowe ciuszki, no więc je ubieramy bo co zrobić.

reklama
Do góry