reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zdjęcia naszych kochanych maleństw

poziomki ależ Ty masz laseczki w domu:-) od tej rudej;-) najstraszej zaczynając po dwie jeszcze zapampersowane koncząc:-) Tobie synek a mi córeczka sie marzy:-) miejmy nadzieję ze mój m nie ma tylko formy na jedno;-)

jolek agacio nawet skwaszeni są słodcy wasi synkowie:-)

reklama
Z jakim namaszczeniem Igorito je bananka:-) babcia przypadkiem nic tam wnusiowi nie dała do picia mocniejszego?;-):-D Oj udał Ci się Joluś syneczek kochany jest:tak: no nie mogę jak on ciumcia tego bananka:-)

Poziomeczki są słodkie i jakie już duże, Poziomka super
fryzurka
Zonka jakie śliczne minki, pięknie się uśmiecha, a to ze
skarpetką jest extra
Alex piękne ząbki ma Twój przystojniak
Ania86 Gratuluję pół roczku, śliczne ciasto, masz zdolności
Matusia pięknie córa siedzi w tym krzesełu
Bubbles słodkie minki Filipka
Jolek Filipek pięknie zajada, fajny ma zielony zestaw, cudnie
siedzi i stoi, jest boski :-)

Agnieszka uroczyfoch Igusia

Joluś Igorek jaki poważny mężczyzna, słodko w tej czapie

Karolq córa zdolniacha, silna dziewczynka

Julisia- córeczki piękne

Lepi Zosieńka umorusana urocza

Paula no w końcu nam Bartusa pokazałaś, oczka ma śliczne, takie duże

Styna piękna myszeczka

Zonka synio jak malowany, zdjęcie z rogalikiem piękne

Poziomka – Twoje dziewczyny są słodziutkie, wycałowałabym im te brzuchatki i zjadła fałdki

Alex Oli jak zwykle słodziutki, perełki piękne

Ania Daruś ma uśmiech piękny, ciacho wygląda pysznie

Matusia Majki łysolek nasza:-D

Bubbles Filipka minki genialne

Agacio skwaszona mina Franczeska słodziutka

Poziomki – dziewczyny laseczki nieziemskie, a matka super w tym fryzie wygląda

Jolek minia Igusia mnie powaliła, słodkie zdjęcia, bananek widzę smakował:-)

Bubbles ależ ten Twoj facet jest fotogeniczny:-)
agacio
- prawdziwy mężczyzna nie może się głupkowato uśmiechać, mina musi być groźna:-D
Jolek Igi pięknie siedzi, super stoi, extra je.Ale czemu nikt nie zauważył jaką ma boską fryzurę? Zaczes jak młody bóg:-D:tak:

poziomki ile Ty masz tych pociech? dwa gluty, jedno samodzielne motorycznie, a druga nastka? Tej nastki to pilnuj- widać,że lubi zaszaleć.:-D

Ostatnia edycja:
reklama
A to mój Ancymon z Babcią (najlepszy przykład na to, że babcie rozpieszczają dzieci, zwłaszcza w Mikołajki:-D 06122011450.jpg)

Do góry