reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zdjęcia naszych kochanych maleństw

Agacio mina "jestem nie w sosie":-D

Znalazłam kabel:-D
małe grudzień 003.jpgmałe grudzień 004.jpgmałe grudzień 009.jpgmałe grudzień 010.jpgmałe grudzień 012.jpg
małe grudzień 013.jpgmałe grudzień 015.jpgmałe grudzień 017.jpgmałe grudzień 019.jpg

Wstawiłam swoje zdjęcie-zmieniłam fryz:)

reklama
Jakie rozanielone w kąpieli:-) Gocha pomocnica widzę;-) pięknie gwiazdeczki siedzą, a Ty kochana praktyczna jesteś bo ułożenie takiego fryzu zajmuje może z 2 min;-) Całkiem niezły look fajnie wyglądasz:tak:

Franek nie może mieć pianyy w kąpieli bo ją żre:eek:

Poziomka a ja myślałam że to rude to jakieś ukrywane dziecko przez tyle miesięcy :-D Dziewczyny słodkie i te duże i te małe. Och tyle szczęścia na raz tylko zazdrościć :tak:

reklama
Do góry