reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zdjęcia naszych kochanych maleństw

Bubbles, Fifi nasz słodziak oczywiście, że musi zagościć i tutaj. Niech uśmiech nigdy nie znika z Jego twarzy, tak Mu z nim ładnie :-).
agacio, wsadziłaś go do niewoli, to co? Cieszyć się ma? A Ty się pytasz dlaczego :-D. Ale jest niemożliwy, że pianę zjada.
poziomki, Ty jak kameleon, ciągle inna. Mąż się nie zdąży przyzwyczaić, a tu nowa żona:-D. Poziomeczki są zajebiste! Są takie słodkie do zżarcia, takie kluseczki dwie.

reklama
Agacio wstawiała skwaszoną minę Franka to ja Wam pokarzę skwaszoną minę Igora

synek 060.jpg

Wsadziłas dziecko do fotelika nie dałs jeść i się dziwisz że skwaszony:-D Fajny chłopak:-) szkoda ze mi sie jakis nie trfił,ale jak ktoś kiedyś powiedział jak sie ma forme a pustaka to cegła nie wyjdzie:-p

JAk to nie dałam jeść

Tu jemy samodzielnie bananka Banan.jpg
Tutaj wylizujemy miseczkę po jogurciku miseczka.jpg

Futerał też się nada do zjedzenia synek 077.jpg

A na koniec wszystko mlekiem zapijamy synek 024.jpg

Tak Igi wygląda po imprezce imieninowej babci synek 099.jpg potem miał odlot synek 105.jpg :)

No i kilka takich zwyczajnych foteczek
synek 071.jpgsynek 102.jpgsynek 111.jpg

Załączniki

• synek 122.jpg
    synek 122.jpg
    46,3 KB · Wyświetleń: 46
Zelka nic sie nie stalo :) a i prawie trafilas, bo coprawda kolor ten sam, ale podcielam sporo wlosy :)

Poziomki sa przeslodziachne! takie dwie Klusie :) czym Ty je karmisz? No a sama Mamuska suuuuper fryzura! naprawde sama cielas wlosy??

Jolek Kochana! Igus jest sliczniutki! jak On pieknie siedzi w krzeselku :) no a na galowo u babci wymiata, wydaje sie jeszcze starszy niz jest :) super Chlopczyk :*

reklama
Poziomki super nowa fryzura a dziewczyny cudne:) no i my tez bardzo lubimy paluszki:)

Agacio u nas tez mala je piane ale szybka kapiel nic jej nie bedzie:p

Jolek Igorek to wyglada jakby stukal o blat i krzyczaj " ja chce jesc!" :p hehe slodziak z tego Twojego mezczyzny:)

Do góry