reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zdjęcia naszych kochanych maleństw

Karolq duża pannica już z Twojej Zuzi i kolejna siłaczka, nic chwaliłaś się, że tak ładnie siedzi. W beretku cudnie:)
Tasiaczek cudną masz panienkę, biszkopcik smakuje:)

reklama
karolq Zuzia też już przymierza się do raczkowania :) W ogole to śliczna jest :)
tasiaczku widac ciasteczko smakowało
Matusia śliczne zdjęcia rodzeństwa :) A w ogóle Majka ma słodką czapę
ypra no uśmiałam się jaki spryciarz z tego Krzysia :)
Futrzaczku świetne fotki kochających sie braci. A te bodziaki rewelacja
Kamcia prześliczne masz te dziewczynki. A uśmiech Emci zwala z nóg
jolek pianowy Iguś na pewno wzbudziłby zainteresowanie wsród majowych dziewczynek :)
basiekk tatuś pewnie czuje się doceniony ;)
aina widzę,że Jasiu zawiera nowe znajomości :D
wisienka jaki cudny kombinezon misiowy!
karolka śliczny Oskarek.A mój też wszystko wcina,co ma na sobie :p
sylwia do kogo ta paczka doszła? :D
styna wiesz jak to jest: albo dziecko czyste,albo szczęśliwe :) Twoja Nadia bez wątpienia jest szczęśliwa :)
Hope Jagodzia pieknie ćwiczy siadanie. A i rajstopki z lidla też mamy :)
bra deserek bez wątpienia smakował :)
Bubbles ślicznych masz chłopaków :)

karolq, ale wysoka pannica Ci się szykuje. Buzie ma przesłodką, a oczka jak koraliki. Moje ulubione foto, to w aucie z lekturą.

tasiaczku oglądałam Wasze zdjęcie a Majka kiwała rączką i mówiła "Ooo" czyli "cześć" pewnie to znaczy. Smaczny biszkopcik, to może i Majce mogę już dać?

tasiaczku ale pyszne biszkopty mniam mniam, a bobasek jaki słodziutki :)
karolq ale cudna księżniczka, przecież ona za chwilkę zacznie raczkować!!! :szok: :-D

DSCN8598.jpg joluś to zdjęcie dla ciebie, żeby nie było, że my zawsze czyste podczas jedzenia :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry