reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zdjęcia naszych kochanych maleństw

reklama
Matusia super rodzeństwo.
Karolqa ale masz silną córunie i jak juz ładnie siedzi i próbuje raczkować :)
Tasiaczku słodzinka, widać że biszkopcik smakuje.
Bra ale dobra mniam mnaim, a najlepiejwidać że się kąpie z mamą:)
Don_kichot ale ładny chlopczyk
Persefona ale extra zdjęcia, a mały rzeczywiście lubi się chyba wyładować na biedronce!

bra, bo padnę, nawet brwi ma w zupce! Słodka kruszynka.

don_kichot, moja tez nie siedzi, a Franek super gość.

karolq, no super,że długie nogi! Ale nie tak fajnie, bo zięciów nie nadążysz odganiać.

persefona, mam nadzieję, że moja też będzie taka słodka jak Gabi. Taka dużą, a do schrupania. Zdjęcie "wszystkie laski moje" wymiata. Siostra dumna, ale mama jeszcze bardziej.

Bra, ja tak kąpałam się z Matim, a Maja od dwoch miesiecy kapie się tak z bratem, wanienka już znowu niepotrzebna. Chciaż ostatnio mieliśmy dziwny wypadek, nie opiszę go tutaj, ale jak ktoś chce to na jakimś innym wątku, może humor, choć nie każdy się cieszył.

Matusia - slicznie razem wygladaja - mlody taki odwazny, i opiekunczy dla Majusi pewnie ;)
Karolqa - matko jak ona siedzi, bawi sie i prawie, ze raczkuje, niesamowite!
Tasiaczku - jaka malusia jest kochana!
Bra - jej, ale Wam zazdraszczam, tej wanny i kapieli !! Cudnie :** Polka od niedawna bierze prysznic z tata - takze ma radoche wielka, superowo, ale ja bym jej nie utrzymala tak dlugo.. wiec tez odpada :(
Sliczna buzia Lenkowa umorusana :))
Persefona - wesola z Was gromadka :)) Corusia sliczna ;)
Don_Kichot - sliczny Franio!

bra ślicznie :-)
u nas dziewczynki się kąpia razem prawie codziennie :-) odkąd mamy wanne (tu na nowej chatce)
od jakiegoś już czasu..
o też mam fotki akurat z dzisiaj :-p :
DSCF9653.jpg
a wcześniej zd\rzało się że wkładałam Vi do wanienki Emmy :-p i się myły hehehe
DSCF8483.jpgmm.png

reklama
Karolq ale silna dziewuszka, jak ładnie siedzi
T
asiaczku super, widać że biszkopcik smakuje
Matusia śliczne zdjęcia rodzeństwa :) Nie ma to jak starszy brat:)
Ypra uśmiałam się jaki spryciarz teraz to musicie uważać co by was nie podglądał:)
Futrzaczku prześliczne fotki jacy kochający się bracia
Kamcia śliczne obie laseczki, a Emma jak ładnie siedzi
Bra ja planuję wspólną kąpiel jak wrócimy do domu
Jolek ale on cudnie siedzi, super

Mam nadzieje że nikogo nie pominęłam na wszelki wypadek to słodkie te nasze majowe dzieciaczki.

Do góry