reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zdjęcia naszych kochanych maleństw

Kamcia na przedostatnim foto z 1 serii, to Emma z Vi?:shocked2::shocked2::shocked2: nie, chyba tylko straszysz;-)
poza tym przesłodka pisanka, wiesz jak podbić moje serce:-)
basiekk tatuś tatusiem a o mamie gdzie coś jest?? chcemy coś o mamie:-D
ypra ale cwaniaczek:) a jakie słodki ma uśmiech:)) mamusia także cukierek:D
Futrzaczku a czy Twoi kawalerowie nie mają podobnych oczu i nosków?

Ostatnia edycja:
reklama
hehe nie jaipur to starsza koleżanka Viki.. wogóle to nie wiem co to zdjęcie tam robi.. :-p
przez przypadek musiało mi się zagarnąć z pozostałymi ... bo nawet twarzy nie widać żadnych ani nic :sorry:

Kamcia Emma jest przekochana, jak ona pięknie siedzi, taka zdolniacha córa Ci się udała, wycałuj jej te nadęte poliki:-)
Ypra Krzyś słodziachny, w ogóle nie rozumiem czemu mama się nim tak rzadko chwali
Futrzaku ale masz przystojnych kawalerów:tak:, będziesz niedługo panienki odganiać:-)
Jaipur o mamie też tata zamówił bodziaka, jak mu wypomniałam, że tylko sobie cukruje:) Moja mama to extra laska:-D. Ciekawe co ten tata chce w zamian.

Kamcia, obie są mega słodkie. Vi jeszcze taka mała, a czuje się jak opiekunka Emmy. Emma ma słodkie rączki na zdjęciu, gdzie etykietke czyta, a to zdjęcie na ośle i w wozie - to aż parsknęłam śmiechem takie niesamowite. Super laski.

ypra, Krzyś na każdym zdjęciu śliczny, duży uśmiech, a już wreszcie wiem po kim. Słodko kuka spod ochraniacza Mały Ciekawski.

Futrzaczku, ale super bodziak na super chłopaku. Chłopcy faktycznie są bardzo podobni, Szymciu ma urocze włoski, ciekawe czy brat takie odziedziczy.

Nie mogłam się powstrzymać i daję kilka moich fotek z wczoraj i dziś. Chciałam pokazać jak Mati nauczył się nosić Maję i ciągle chce Ją dźwigać i jak bajkę razem oglądają i jak przydała się kurtka po kuzynie :-) P1070223.jpgP1070224.jpgP1070230.jpgP1070231.jpgP1070232.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry