reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zdjęcia naszych kochanych maleństw

jolek ale masz cudownego śmieszka!:-) śliczniutki Igorek!
majeczka Polcia jak zwykle pieknie się prezentuje, taka sliczniutka królewna:*
matusia jaką Majeczka ma śliczną sukienkę:-)
jaipur ale Olek już wyrósł, śliczny chłopczyk:)
bra sliczna maleńka, jaka cudna czarnulka:)
alex synio przystojniaczek, prześliczny jest!!! napewo w centrum handlowym łamał serca:)
wisienka ale żyrafka!!! super!!! ja szykuje się na małpkę, albo żabkę:p
ypra ale masz już dużego, ślicznego kawalera;-)
karolq hahahahaha świetny powóz dla drugiego słodziaka:) Mój piesio by sie nie zmieścił;)

reklama
Rany ile cudnych zdjęć, jak ja to wszystko nadrobię :szok:

MajaPolka pierwsze zdjęcie powala:-)
Jolek za taki uśmiech można oddać wszystkie skarby świata:-)
Matusia masz prawdziwa księżniczkę:tak:
karolqa mój pies tez tak jeździł, w sklepie w hipermarkecie nawet nie wychodził z kosza :-D
Ypra ale masz słodkiego śmieszka:-)
Bra no nareszcie a jakie niunia ma skarpetunie urocze;-)
Alex jaka czuprynka u synka a jaki duży już się wydaje:tak:
Wisienka dziubek powala:-)
Jaipur a kiedy ci taki kawal chłopa urósł?:szok:
Basiek witam Martynkę, jaka ma słodka bródkę:-)
Bubbles fantastyczne zdjęcie przystojniaków
Tasiaczek jak pięknie się nunia podnosi:happy2:
Styna uroczego masz bąbelka
Dariaa kapitalna sesja, malutka modelka z urodzenia;-)
Paulineczka śliczna dziewczynka a jak pięknie ubrana
Ania mina twojego synka bezcenna:-D
Bea Natusia urocza

a ja musze sie pochwalic, gdyz wczoraj skonczylem miesiac:-)

DSCN5565.jpg

reklama
Do góry