reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zdjęcia naszych kochanych maleństw

Jaipur zgadza się wychodziliśmy do centrum handlowego na zakupy no i oczywiście młody musiał się ładnie prezentować hihi!!

reklama
To teraz my ;)) ;P

Zobacz załącznik 368675Zobacz załącznik 368674 _home_www_s0.zmniejszacz.pl_P6230102_zmniejszacz-pl_695292pola5.jpgZobacz załącznik 368672
Zobacz załącznik 368671

He he Maja a właśnie miałam pisać że my dawno niczego nie wstawiałyśmy :p

Pola przesłodka kruszynka taka do wycałowania:)

No to i ja coś wstawię bo właśnie przerzuciłam z telefonu kilka fotek ostatnich:)

nochalek 006.jpg nochalek 007.jpg nochalek 012.jpg Zdjęcie0488.jpg tak się śpi u mamy na kolanach :)

A tak się śmiejemy z rana :
Zdjęcie0500.jpg

Ostatnia edycja:
Hope, oczka Jagódki pasują do Jej imienia - rozkoszna jest.
86ania, faktycznie uśmiechnięty bobas, bystrzak.
bea, ale słodka dama z Natalki.
paulineczka, słodka landrynka z Twojej Roksi.
daria, jak zwykle świetne foty. A na tym pierwszym to pewnie się księżniczka właśnie opiła, bo moja też potem takie miny robi.
styna, aż nie chce się wierzyć że tak słodko wygląda taki mały uparciuch, który nie chciał wyjść tak długo na świat :-)
bubbles, ładne chłopaki, przystojniaki że ho ho.
tasiaczek, jaka Ona silna.
karolq8, nie mogę uwierzyć jak razem pozują.
wisienka, słodka żyrafka.
jaipur, ale duży chłopak, a jaki zadowolony.
basiekk, śliczna Martynka.
ypra, ale wesołek z Twojego Krzysia.
bra, cudna jest, a te włoski jakie super.
Alex, Oliwierek jakby na spacer pieszo się szykował, taki duży słodziak z Niego.
Maja, zdjęcia super, ale mój faworyt to Pola na pierwszym zdjęciu.
jolek, Igor już taki duży, słodki bobas, a jaki radosny.

a to moja Majunia P1060561.jpg

Maja slodka niunia

Jolek Igor to juz niezly kawaler:)

Matusia sliczna malutka

A tu moje drugie malenstwo co czesto buntuje sie i niechce isc:) moze nie ten watek ale niewiedzialam gdzie to dac:p

Załączniki

• DSC00347.jpg
    DSC00347.jpg
    26,1 KB · Wyświetleń: 81
Ostatnia edycja:
reklama
He he Karolq super. Ja żałuję że mój klops nie jest taki mały żeby pod wózek włazić i jeździć.

Matusia Majunia słodka królewna:)

Ale nam się zdjęć dzieciaczków posypało :) :):) super

Ostatnia edycja:
Do góry