reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zdjęcia naszych kochanych maleństw

IMG_1187.jpg
Skoro już się przywitałam na forum to wypada dodać zdjęcie swojego małego szkraba.
Moja córcia Martynka urodzona 22 maja 2011. Waga 3310 g, długość 54 cm

reklama
ypra cudowny bobasek, do wyściskania i wycałowania :)
basiekk śliczna kruszynka :) sama słodycz :)
jaipur jaki przystojniaczek! słodki usmieszek słodkiego chłopczyka :)

a teraz w końcu pora i na moją córunię, bo oprócz fotki ze szpitala nie wrzucałam nic do tej pory ;/

DSCN8094.jpg

Bubbles ale masz prześlicznych synków!
Tasiaczek cudnie
Karolka słodziutka córeczka
Wisienka śliczna panienka
Jaipur super chłopak i jaki duzy!
basiekk
śliczna dziewczynka, widzę ze mamy maleństwa z tego samego dnia, a o której godzinie urodziłaś!
Ypra ale śmieszek!
Bra ale śliczna córeczka!

No to i ja sie pochwalę moim Skarbem
DSC01735.jpgDSC01640.jpg

reklama
bra szukałam właśnie jednej skarpetki(bo jak zwykle w praniu zaginęła), teraz wiem gdzie jest:-D słodka mała

ypra śmiechowy ten Twój chłopak:)

Alex a Twoj mały gdzieś wychodzi?,że adidaski ubrał ;-) słodziak

Do góry