reklama
Kathy_24
Mamusia Neli i Oliwierka
Wiecie?Wszystkie nasze brzuchy takie same tylko my inne -ja nie widze już żdnych róznic....
Same piekności;-)!!!
Same piekności;-)!!!
Bardzo dziekuje, ja tez nie widze róznicy miedzy naszymi brzuszkami:-) Twoj tez jest fajowy, taki piłeczkowy:-)aniusia co tu gadać superrrr wygladasz i wszystko na temat;-):-)
Nprawde ciąża ci sprzyja!!!
Ja coś się zaniedbałam musze coś wkońcu wrzucić.
Kathy_24
Mamusia Neli i Oliwierka
Bardzo dziekuje, ja tez nie widze róznicy miedzy naszymi brzuszkami:-) Twoj tez jest fajowy, taki piłeczkowy:-)
Kochanie ależ twój brzuszek tez piłeczka a mówią że piłka nachłopca-a g....no prawda z kształtu płec wyczytywać.mój tak czasem w kwadrat zaleci tzn chyba zależy od ułożenia niuniu a zmoim Olim to miałam już całókiem piłeczkę maniusią jak w 6 mcu.No cóż miesnie jak nie ćwiczone szybciej sie rozciągaja
Kathy_24
Mamusia Neli i Oliwierka
Kochane widze,żesmy się opuścili w wklejaniu nowych fotek;-)
No która nastepna-my tez chcemy popatrzeć
No która nastepna-my tez chcemy popatrzeć
Kathy_24
Mamusia Neli i Oliwierka
szopek -brzuszek piękny a i widze ,ze tak samo nosisz tak jak ja tzn dosyć nisko-i skad my sie dowiemy jak nam sie naprawde obniży???
szopek
Mama Kniazia Burubara
szopek -brzuszek piękny a i widze ,ze tak samo nosisz tak jak ja tzn dosyć nisko-i skad my sie dowiemy jak nam sie naprawde obniży???
mój jest obniżony chyba na full już ( dlatego leżę głównie i zaklinam , żeby remont mi sie skończył, bo nie chce, żeby młody spał w kartonie).
Jak sie obsunie bardziej to chyba jednocześnie z wypchnięciem zawartości.
reklama
Kathy_24
Mamusia Neli i Oliwierka
Z Olim tez tak chodziłam i wcale nie czułam zadnego opadniecia przed porodem -dopiero jak wylazł....
Jak widzisz ja tez moge sobie nawet reke swobodnie polożyc miezdzy cyckami a dnem macicy a tak ponoć jest przed porodem -ja mysle ,że za wczesnie na takie spekulacje.
Jak widzisz ja tez moge sobie nawet reke swobodnie polożyc miezdzy cyckami a dnem macicy a tak ponoć jest przed porodem -ja mysle ,że za wczesnie na takie spekulacje.