reklama
Kathy_24
Mamusia Neli i Oliwierka
I my, 36tc +10 kg:-)
Ale malutki!!!brzuszek -przynajmniej ci nie ciężko dzwigać , a dzidzius jaki duży????Tzn ile wazy???
Aurelia79
Podwójna Mamusia
Ale malutki!!!brzuszek -przynajmniej ci nie ciężko dzwigać , a dzidzius jaki duży????Tzn ile wazy???
Kathy, brzuch może i jest mały, ale dzidziuś ważył w 33tc 2300gr :-), teraz to nie wiem ile waży...
Dotkass
Mama Ami i Kwietniówka'13 Moderatorka
Aurelia śliczny, malusi brzuszek i jak mało przytyłaś, ja to wyglądam jak mastodont a na +to chyba już z 15 będzie
Kathy_24
Mamusia Neli i Oliwierka
Aurelia śliczny, malusi brzuszek i jak mało przytyłaś, ja to wyglądam jak mastodont a na +to chyba już z 15 będzie
Przeciez to normalna waga w ciązy tyle można przytyć a my już nie bedziemy tyły bo to ostatnie tyg.dzidzia juz tylko przybiera tak wyczytałam ;-)
Kathy_24
Mamusia Neli i Oliwierka
Dotkass jak zacytowałaś kilka naraz bo mi nadal nie wychodz..
Dotkass
Kathy, przy każdym cytacie, który chcesz zacytować klikasz "+" (wyświetli się wtedy jako czerwony "-", a przy ostatnim cytacie który chcesz dołączyć klikasz również "cytuj" i masz wszytskie, a potem ustawiasz kursor między jednym a drugim (tylko uważaj na [], żeby nie wykasować, bo wtedy Ci się "zleje" z Twoim) i piszesz co chcesz ;-), powodzenia, musisz się tylko skupić, żeby nie pousuwać [] :-)
Dotkass
magdamagda mam w tej chwili baaaaardzo podobny brzuszek do Twojego (jest śliczniutki)w sumie nie ma się co dziwić, bo chyba termin porodu mamy obie na 19 maja , ale na + niestety już 20, ale juz stoję ;-)
M
madamagda
Gość
Dotkass
nic się nie przemuj, sex areobic po porodzie i wszystko zgubimy hehe.
Rzeczywiście bo my terminy mamy takie same.;-)
nic się nie przemuj, sex areobic po porodzie i wszystko zgubimy hehe.
Rzeczywiście bo my terminy mamy takie same.;-)
reklama
Dotkass
magdamagda ja to już nawet sprawdzałam, gdzie w Wawie jest aerobic dla matek z dziećmi- super sprawa :-)
AKTYWNE 9 miesi
AKTYWNE 9 miesi