reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia naszych brzuszków i siedzących w nich maluszków - USG

Ja miałam taki brzuszek w pierwszej ciąży przed samym porodem, aż w szpitalu pytali, czy ja aby na pewno mam swoją kartę ciąży :-)

A teraz już niewiele brakuje :-)

reklama
Monia - spokojnie. Po pierwsze jesteś kilka latek młodsza, po ente to twoja pierwsza ciąża. W pierwszej ciąży byłam połowę chudsza i też później brzuszek się pojawił. Ale wszystko przed Tobą ;-)

dziewczynki pocieszę Was że w drugiej ciąży brzuszek rośnie szybciej ;)
więc "pierwsze mamy" mogą jeszcze ciut poczekać ;) u mnie w 5 miesiącu w pierwszej ciąży brzuszek wystrzelił :)

damqelle ależ masz cudowny brzusio:-D:-D i jakie zdjęcia piękne:tak: strasznie mi się podobają:cool2:

No mi w drugiej ciąży tak samo woooolno rósł no ale na swoim przykładzie moge powiedzieć, że na szybsze tępo musiałam do trzeciej czekać;-) No więc ja śmiało moge powiedzieć, że dopiero w przy trzeciej szybciej... dużo szybciej rośnie:-p:tak::tak:

Ale macie fajne brzuszki :)
Jak na razie mój brzusio troszkę urósł, ale o dziwo nadal mieszczę się w swoich starych ciuchach :szok:;-) Na dodatek te stare ciuchy ze mnie spadają :szok: Toż to szok!

damqelle Masz pięknie sfotografowany brzusio :tak::-D Cudne pomysły na fotki :tak::-D;-)

Ależ te Wasze maleństwa przepiękne są:-D:-D i te zdjęcia jakie wszystkie fajne:-D:-D Aż się cieplo w sercu robi jak tak sie tutaj wejdzie i sobie poogląda:tak::tak::tak:

Ja wkleje Wam z dzisiejszego usg:) czyli tak 13tc i maleńka prezentuje się nastepująco:

reklama
No mi w drugiej ciąży tak samo woooolno rósł no ale na swoim przykładzie moge powiedzieć, że na szybsze tępo musiałam do trzeciej czekać;-) No więc ja śmiało moge powiedzieć, że dopiero w przy trzeciej szybciej... dużo szybciej rośnie:-p:tak::tak:
Potwierdzam. A w czwartej to dopiero nabiera prędkości ;-)
Ale może u mnie to jest związane też z dużą różnicą wieku i moim "starzeniem się". W końcu ostatni raz byłam w ciąży prawie 15 lat temu :-)

Do góry