reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia naszych brzuszków i siedzących w nich maluszków - USG

Fajne te wasze brzuchacze :) mi też się troche powiększył,ale bardziej wygląda jakbym dużo zjadła :) Wiecie mam jeszcze kolczyk w brzuchu ... nie rozstaję się z nim od 10 lat i jakoś ciężko mi się zdecydować go wyjąć, ale będę musiała :(

reklama
ja z jednej str chciałabym by już wreszcie było widać a z drugiej za 4 tyg mam swój slub i bym chciała jak najlepiej się prezentować w sukni która mam już od dawna (ślub mamy od roku i 8 mies. zaplanowany a suknia pół roku temu kupiona).

hehe dzis byłam z narzeczonym na targu na zakupach i kupowałam sobie krótkie spodenki i poprosiłam panią o luźniejsze by się w pasie rozszerzyły w razie co bo jestem w ciąży a pani do nas że to dopiero początek i nie bedzie tak źle, jakież było jej zdziwienie jak pow że to już 4 miesiąc hehe aż się za głowe złapała:-D

Martuś ja mam podobnie jestem już w 4 miesiacu a w autobusie stoję bo nikt ciązy nie widzi

wczoraj z instruktorem rozmawiam (robię prawko) i coś o dzieci się pytał i mówię że z3 jestem już w 4 miesiacu to też nie wierzył

a ja zaraz sobie fotke pyknę i wkleje

dobra a to mój brzunio w szoku jestem bo już widać na zdjęciu a z góry nie bardzo hihi

o matko !!!!!!!!!! i moje 2 jedyne rozstepy widać (każdy po 1 dziecku) ze złej strony fote zrobiłam:baffled:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
a no Ty juz mnie nie denerwuj tymi rozstępami:tak:... a co to my w ciąży nie były czy co haha... i jeszcze sa tak ogromne, że szok wstydzilabyś się z tej strony zdjęcie robić hihihihihihihi bo brzucha niewidac tylko rozstępy:-D;-):-D;-):-D;-):-D....Ty już takich głupot mi tutaj nie wypisuj bo i rozstępy fajne masz i w dodatku takie pamiatkowe:tak::-D:-D

ALE brzusio masz przeuroczy i już taki fajniusi:-D:-D:-D:-D:-D

S6307696.jpg

najedzony brzuchooo ;);) 16 tydzień

reklama
najedzony brzuchooo czyli szczęśliwy brzuchoo:) Fajny i też już widze piękna forme nabrał:)

mona-zalew dobrze będzie jak się później w tych lustrach będziemy mieściły haha

Do góry