reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia naszych brzuszków i siedzących w nich maluszków - USG

reklama
Patrycja89 a Tobie kiedy tak zaczął brzuszek rosnąć ? Jak mój men wróci to będę na tym etapie ciąży co Ty teraz i chciałabym go takim brzuszkiem przywitać ;)) :tak:

patrycja fajny brzusio :)
TakaJednaKobitka no dupencja ci urosla ;-) ale brzusio tez taki fajniutki.
sic ja tez mam nadwage tyle, ze mnie sie umiejscowila w brzuchu a cala reszta w sam raz i teraz mi brzuchaczek wywalilo.

Mi w sumie systematycznie rosnie od mniej wiecej 8-9tyg. Te fotki sa z wczoraj wieczora, a wieczorkiem zawsze mam troche wiekszy. Rano jak wstane to widac ale nie az tak, ale jak cokolwiek zjem to juz coraz bardziej i tak rosnie do popoludnia, a pozniej juz duuzy. Az moj Rafal zapytal wczoraj czy on tak urosl czy go wypielam :)

To i ja się pochwalę :-) pierwsze zdjęcie to 5tc a drugie aktualne ...wiem dupsko mi urosło niemożliwe :zawstydzona/y:

Zobacz załącznik 261747
eee tam zgrabna masz pupe :tak:;-) a brzuszek widac ze rosnie :-)
A to mój dzisiejszy :)

Zobacz załącznik 261777Zobacz załącznik 261778Zobacz załącznik 261779

pencil.png
o korka tez juz pokazny :szok::-)

sliczne juz macie brzusie moze i ja sie niedlugo skusze na fotke mojej faldeczki ;-)

A to moja Kruszynka z 1 dnia 13 tyg.(wg. USG) choc dla mnie jest troszke za malutka na ten tydz. Ma 49,5mm. Z OM termin mi wychodzi na 17 stycznia a z USG na 12 stycznia. Wszystko u niej jest w porzadju, przezierność i kości czaszki ok. Także jestem szczęśliwa. :)

Zobacz załącznik 261780
to twoja dzidzia ma tyle samo milimetrow co moja na usg i ja tez sie martwie ze moja za malutka jest jak na temn tydzien i juz sie zastanawialam czy to moze dlatego ze teraz w ciazy niejem duzo ...ale niema sie co martwic wazne ze zywa i zdrowa :-)

reklama
to twoja dzidzia ma tyle samo milimetrow co moja na usg i ja tez sie martwie ze moja za malutka jest jak na temn tydzien i juz sie zastanawialam czy to moze dlatego ze teraz w ciazy niejem duzo ...ale niema sie co martwic wazne ze zywa i zdrowa :-)

mi ginek powiedział że odpowiada wielkością akurat temu tygodniowi :)

punkt odniesienia masz pod suwaczkiem :)

Do góry