reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia naszych brzuszków i siedzących w nich maluszków - USG

śliczne macie brzuszki kochane :) ja mam tez coraz większy, nabardziej widać wieczorem, rano jest znacznie mniejszy:-) ale do dzinsów sie nie mieszczę, mam takie jedne spodnie niskie biodrówki i w nich chodzę jak muszę, a tak to spodenki na gumce po domu albo spodniczki i mini jak wychodzę bo wszystkie mam niskie biodrówki i nie cisną w brzusio:-) też wstawie drugą fotę ale poczekam jeszcze troszkę:tak:

reklama
Dziękuję dziewczyny :)
Ja wam powiem że próżna jestem tak trochę i uwielbiam uwieczniać swój brzuszek. Z poprzedniej ciąży mam też mnóstwo zdjęć. Po prostu kocham ten stan i gdy inne koleżanki kryją się po kątach twierdząc że źle wyglądają - ja się sobie coraz bardziej podobam :)
Tylko za niedługo będę musiała nająć jakiegoś fotografa bo się w kliszy nie zmieszczę ;)

Ok to i ja pochwalę się moim brzuszkiem 14 tydzień

Załączniki

• DSC00933.jpg
    DSC00933.jpg
    11,8 KB · Wyświetleń: 58
A to zdjęcie mojego dzidziusia 13 tydzień i 4 dzień ciąży. Zdjęcie jest trochę nie wyraźne bo robione komórką a po drugie mam tyłozgięcie macicy więc dzidzusia mnie widać niż normalnie. Dla ułatwienia napisze że stoi na głowie ;-)Ciekawe która z was się go dopatrzy
DSC00922.jpg

To takie wzruszające. nasze dzieci mają już około 5-7 cm a już są prawie całkowicie ukształtowanymi ludzikami. Takie malutkie paluszki, stópki - aż chciało by się całować :) A USG choć takie niewyraźne działa na naszą wyobraźnię :)

A to mój w 14 tc, tak na oko to nic nie urósł jest taki sam jak przed ciążą tak mi się wydaje chodziarz niektórzy twierdzą że troche widac. Jeśli chodzi o wage to mam -2kg mniej niz przed ciążą

Załączniki

• 14tc.jpg
    14tc.jpg
    32,2 KB · Wyświetleń: 44
Dziewczyny macie cudne brzucholki tylko je całować ;-)

ja na razie stoje w miejscu; ale u mnie w pierwszej ciązy to dopiero w 6 m urusł i do 7 w dzinach biodrówkach chodziłam, w drugiej koło 3 coś ruszyło ale tak na dobre koło 6 a teraz decha aż sama się dziwię no ale ta 3 ciąża to całkowicie inna od poprzednich

reklama
Sliczny brzuszek Weronika - nie ma się co martwić. Mój pępek już prawie na wierzchu i pierwszy raz mogę zobaczyć co mam w środku oraz umyć go porządnie :) Potem wszystko wróci na miejsce

Do góry