reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia naszych brzuszków i siedzących w nich maluszków - USG

śliczne macie brzuszki kochane :) ja mam tez coraz większy, nabardziej widać wieczorem, rano jest znacznie mniejszy:-) ale do dzinsów sie nie mieszczę, mam takie jedne spodnie niskie biodrówki i w nich chodzę jak muszę, a tak to spodenki na gumce po domu albo spodniczki i mini jak wychodzę bo wszystkie mam niskie biodrówki i nie cisną w brzusio:-) też wstawie drugą fotę ale poczekam jeszcze troszkę:tak:

reklama
Dziękuję dziewczyny :)
Ja wam powiem że próżna jestem tak trochę i uwielbiam uwieczniać swój brzuszek. Z poprzedniej ciąży mam też mnóstwo zdjęć. Po prostu kocham ten stan i gdy inne koleżanki kryją się po kątach twierdząc że źle wyglądają - ja się sobie coraz bardziej podobam :)
Tylko za niedługo będę musiała nająć jakiegoś fotografa bo się w kliszy nie zmieszczę ;)

Ok to i ja pochwalę się moim brzuszkiem 14 tydzień

Załączniki

• DSC00933.jpg
    DSC00933.jpg
    11,8 KB · Wyświetleń: 51
A to zdjęcie mojego dzidziusia 13 tydzień i 4 dzień ciąży. Zdjęcie jest trochę nie wyraźne bo robione komórką a po drugie mam tyłozgięcie macicy więc dzidzusia mnie widać niż normalnie. Dla ułatwienia napisze że stoi na głowie ;-)Ciekawe która z was się go dopatrzy
DSC00922.jpg

To takie wzruszające. nasze dzieci mają już około 5-7 cm a już są prawie całkowicie ukształtowanymi ludzikami. Takie malutkie paluszki, stópki - aż chciało by się całować :) A USG choć takie niewyraźne działa na naszą wyobraźnię :)

A to mój w 14 tc, tak na oko to nic nie urósł jest taki sam jak przed ciążą tak mi się wydaje chodziarz niektórzy twierdzą że troche widac. Jeśli chodzi o wage to mam -2kg mniej niz przed ciążą

Załączniki

• 14tc.jpg
    14tc.jpg
    32,2 KB · Wyświetleń: 39
Dziewczyny macie cudne brzucholki tylko je całować ;-)

ja na razie stoje w miejscu; ale u mnie w pierwszej ciązy to dopiero w 6 m urusł i do 7 w dzinach biodrówkach chodziłam, w drugiej koło 3 coś ruszyło ale tak na dobre koło 6 a teraz decha aż sama się dziwię no ale ta 3 ciąża to całkowicie inna od poprzednich

reklama
Sliczny brzuszek Weronika - nie ma się co martwić. Mój pępek już prawie na wierzchu i pierwszy raz mogę zobaczyć co mam w środku oraz umyć go porządnie :) Potem wszystko wróci na miejsce

Do góry