reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia naszych brzuszków i siedzących w nich maluszków - USG

o to moj brzucholek z dzisiaj z ranca

Picture 1.jpgPicture 2.jpg

reklama
Dziewczynki gratulacje, śliczne te Wasze iskierki:-) ja idę do lekarza jutro, mam nadzieję, że też będę mogła się pochwalić moim promyczkiem:)

żabcia - dawaj swój brzuch ;)
Ja tu widzę same chudzielce - taki brzuszek to ja miałam ostatnio jakieś 10 lat temu, no to ja wyglądam przy was jak bym była przed porodem ;):-D

Dziewczyny a ja juz jestem w 14 tygodniu a mój brzuszek jest tak mały jakbym tylko przytyła, a co najgorsze moja waga spada, juz ważę 50 kg a normalnie to 52 kg wazyłam. Zaczynam sie martwić, bo wy macie juz takie ładne brzuszki. Od czego to zależy?
od predyspozycji kochana. Jednym idzie w brzuszek, innym w bioderka, a jeszcze innym nigdzie. Ale martwić się nie masz o co - dzidzia na pewno miejsca ma dość :)
Ja wam zaraz pokażę jak wygląda ciążowy brzuszek - bo ja to z takich co tam wszystko noszą ;)

reklama
Do góry