reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjecia nasze :)))

No to ujawniania ciąg dalszy :D Dzisiaj moje zdjęcia z wakacji - sierpień 2005 i moje 65 kilo a zaraz dla porównania moje dzisiejsze 80  ::) w nowej spódniczce od męża.... ale ze zdjęciami brzuszków to poczekam aż mi mąż zrobi bo samej to tak mi bez rewelki wychodzą, w tej spódniczce z przodu to brzuszka nie widać...ale z boku - pokaże póxniej że jest :)

reklama
Tylko proszę nie pytać czego szukałam u tego Pana z dużymi oczami ;) Same się domyślcie...dodam tylko że żeźba nie została wykonana z należytą dbałością o szczegóły...
A teraz zdjęcia dzisiejsze bo niestety nawet pomimi sporej kompresji wszystkie naraz mi nie weszły w jedną odpowiedź

Basiu żeby być całkowicie szczerą to musze przyznać że w ciąży wyglądasz dużo szczuplej niż wcześniej :) Poważnie !
A w tej spódnicy to już wogóle - klasa :)

Hihi, dziekuje Asiu - mówcie mi tak jeszcze...oczywiście te zdjęcia pozostawiają wiele do życzenia...ale samej mi trudno uwierzyć w te 80 kg - myslałam że tyle to ja najwyżej będę ważyć przed samym porodem ::)
pocieszam się tylko że nikt mi za bardzo nie chce w te 80 kg uwierzyć ale ja na niejednej wadze to widziałam (dokładnie na 3 :D )

A tak w ogóle to mam wrażenie że bb pogarsza jakość zdjęć - już kombinuję, wybieram żeby były wyraźne a jak otwieram stronę to jakieś gorsze wyglądają - nie macie takiego wrażenia??

baśka no to morzemy sobie podać łapki. Ja też przed ciaża ważyłam 65 kg ;D a ile masz wzrostu ? bo ja 170
A jeśli chodzi o spódnicę to jeszcze raz powtórzę że piekna. I na pewno nie widać że ważysz teraz 80 kg, aż mi się wierzyć nie chce

Dziekuję raz jeszcze za miłe słowa - spódniczka fajnie wyszczupla :D rozmiar XL zresztą... Sumka ja mam odrobine mniej niż 170, ale możemy przyjąć że w kapciach (płaskich oczywiście ;) ) będzie 170 :D albo bez kapci ale w koczku - wtedy może nawet 172 ;) tylko że rzadko chodze w koczku, jak wczoraj tak się uczesałam do lekarza to nawet zauważył zmianę fryzury - byłam mile zaskoczona :)

:)Oto nasze wspomnienia z wakacji...lipiec 2006
hpim19753ed.jpg

:)i zdjęcie wykonane 5 dni po złamaniu mojej rączki
hpim28634us.jpg

:)moje urodzinki i pyszny torcik zrobiony przez teściową
hpim30033na.jpg

reklama
Do góry