reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjecia nasze :)))

No to ujawniania ciąg dalszy :D Dzisiaj moje zdjęcia z wakacji - sierpień 2005 i moje 65 kilo a zaraz dla porównania moje dzisiejsze 80  ::) w nowej spódniczce od męża.... ale ze zdjęciami brzuszków to poczekam aż mi mąż zrobi bo samej to tak mi bez rewelki wychodzą, w tej spódniczce z przodu to brzuszka nie widać...ale z boku - pokaże póxniej że jest :)

reklama
Tylko proszę nie pytać czego szukałam u tego Pana z dużymi oczami ;) Same się domyślcie...dodam tylko że żeźba nie została wykonana z należytą dbałością o szczegóły...
A teraz zdjęcia dzisiejsze bo niestety nawet pomimi sporej kompresji wszystkie naraz mi nie weszły w jedną odpowiedź

Basiu żeby być całkowicie szczerą to musze przyznać że w ciąży wyglądasz dużo szczuplej niż wcześniej :) Poważnie !
A w tej spódnicy to już wogóle - klasa :)

Hihi, dziekuje Asiu - mówcie mi tak jeszcze...oczywiście te zdjęcia pozostawiają wiele do życzenia...ale samej mi trudno uwierzyć w te 80 kg - myslałam że tyle to ja najwyżej będę ważyć przed samym porodem ::)
pocieszam się tylko że nikt mi za bardzo nie chce w te 80 kg uwierzyć ale ja na niejednej wadze to widziałam (dokładnie na 3 :D )

A tak w ogóle to mam wrażenie że bb pogarsza jakość zdjęć - już kombinuję, wybieram żeby były wyraźne a jak otwieram stronę to jakieś gorsze wyglądają - nie macie takiego wrażenia??

baśka no to morzemy sobie podać łapki. Ja też przed ciaża ważyłam 65 kg ;D a ile masz wzrostu ? bo ja 170
A jeśli chodzi o spódnicę to jeszcze raz powtórzę że piekna. I na pewno nie widać że ważysz teraz 80 kg, aż mi się wierzyć nie chce

Dziekuję raz jeszcze za miłe słowa - spódniczka fajnie wyszczupla :D rozmiar XL zresztą... Sumka ja mam odrobine mniej niż 170, ale możemy przyjąć że w kapciach (płaskich oczywiście ;) ) będzie 170 :D albo bez kapci ale w koczku - wtedy może nawet 172 ;) tylko że rzadko chodze w koczku, jak wczoraj tak się uczesałam do lekarza to nawet zauważył zmianę fryzury - byłam mile zaskoczona :)

:)Oto nasze wspomnienia z wakacji...lipiec 2006
hpim19753ed.jpg

:)i zdjęcie wykonane 5 dni po złamaniu mojej rączki
hpim28634us.jpg

:)moje urodzinki i pyszny torcik zrobiony przez teściową
hpim30033na.jpg

reklama
Do góry