reklama
Agaciulka28
Mama czerwcowa `06
A oto ja, miło mi bardzo
Agaciulka28
Mama czerwcowa `06
5 lat temu z mężusiem :laugh:
Agaciulka28
Mama czerwcowa `06
A to moja sesja w domciu jakies 5 min temu :laugh: w nowych okularach ;D
aska outada
Mama czerwcowa' 06 Fan(ka)
Rzeczywiście Agaciulka, śliczna bluzeczka, droga bardzo ???
Dzięki dziewczyny za komplementa, Wasze zdjęcia też są super, Agaciulka - jakie fajne klimaty A bluzeczka może z Allegro? Albo podobna - ja widziałam tam podobne i tak sie zastanawaiałam nad kupnem ale miałam wątpliwości co do rozmiaru...czy się zmieszczę
Agaciulka28
Mama czerwcowa `06
Już mówie, bluzke kupiłam w sklepie niedaleko mnie na Ursynowie za 49 zł, była taka (taka morska-zieleń z błękitem), druga mam błękit z brudnym różem, a w sklepie była jeszcze różowo-biała (bardzo ładna, ale nie było na mnie rozmiaru), chyba czarno brazowa i jeszcze kilka łączeń kolorów, ale te co pisze najfajniejsze, takie na wiosne i spokojnie jeszcze po ciąży !!!!
Jesli którąś z was bardzo interesuje to nie ma problemu, mam konto na allegro, wyslecie pieniążki to pójde i wam kupie, albo sie jakos inaczej umówimy. Aha, ja na sobie mam rozmiar XL, druga mam XXL, ale różnice w rozmiarach nie sa duże, L była troszke za obcisła. Materiał jest po prostu suuuper, bawełenka, cudowna w dotyku.
Mówię serio, jak by któraś chciała, bo bluzki nie sa drogie to bardzo proszę, poświęcę się hihihi :laugh:
Jesli którąś z was bardzo interesuje to nie ma problemu, mam konto na allegro, wyslecie pieniążki to pójde i wam kupie, albo sie jakos inaczej umówimy. Aha, ja na sobie mam rozmiar XL, druga mam XXL, ale różnice w rozmiarach nie sa duże, L była troszke za obcisła. Materiał jest po prostu suuuper, bawełenka, cudowna w dotyku.
Mówię serio, jak by któraś chciała, bo bluzki nie sa drogie to bardzo proszę, poświęcę się hihihi :laugh:
reklama
Agaciulka28
Mama czerwcowa `06
Calo, tak na slubie miałam ciemne włosy, takie prawie naturalne
DZIEWCZYNY DZIĘKUJE ZA MIŁE SŁOWA
DZIEWCZYNY DZIĘKUJE ZA MIŁE SŁOWA