reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjecia nasze :)))

reklama
Agaciulka:)fajne zdjecie :)taka agentka zerozero 7 jestes-inkognito:)
notabene bluzeczka bardzo ladnei lezy.mozna wiedziec gdzie sie zaopatrzylas w nia?
pozdrawiam

Dzięki dziewczyny za komplementa, Wasze zdjęcia też są super, Agaciulka - jakie fajne klimaty :D A bluzeczka może z Allegro? Albo podobna - ja widziałam tam podobne i tak sie zastanawaiałam nad kupnem ale miałam wątpliwości co do rozmiaru...czy się zmieszczę :)

Agaciulko bardzo ladnie wygladasz w tej bluzeczce, pasuje do blond wlosow i Twojej karnacji, aczkolwiek chyba na zdjeciu slubnym masz ciemne wlosy tak?

Już mówie, bluzke kupiłam w sklepie niedaleko mnie na Ursynowie za 49 zł, była taka (taka morska-zieleń z błękitem), druga mam błękit z brudnym różem, a w sklepie była jeszcze różowo-biała (bardzo ładna, ale nie było na mnie rozmiaru), chyba czarno brazowa i jeszcze kilka łączeń kolorów, ale te co pisze najfajniejsze, takie na wiosne i spokojnie jeszcze po ciąży !!!!
Jesli którąś z was bardzo interesuje to nie ma problemu, mam konto na allegro, wyslecie pieniążki to pójde i wam kupie, albo sie jakos inaczej umówimy. Aha, ja na sobie mam rozmiar XL, druga mam XXL, ale różnice w rozmiarach nie sa duże, L była troszke za obcisła. Materiał jest po prostu suuuper, bawełenka, cudowna w dotyku.
Mówię serio, jak by któraś chciała, bo bluzki nie sa drogie to bardzo proszę, poświęcę się hihihi  :laugh:

reklama
Do góry