reklama
aska outada
Mama czerwcowa' 06 Fan(ka)
Calo ale Ty tez jestes chudziutka W porównaniu z amerykankami w ciązy i angielkami to my wypadamy jak jakieś totalnie niedożywione heheheh ;D
sumka
Mama czerwcowa'06 Mama na cały etat :)
aska outada ale z ciebie chudzinek i fryzurka zupełnie inna niż na ślubnym zdjęciu
calo rzeczywiście pani w ciaży całą gębą
i coś wam powiem, że brzuszki z buźkami są o wiele fajniejsze ;D ;D ;D ;D
Odnośnie wagi to ja trzymam amerykańską srednią ;D ;D ;D ;D
Płock-Asia
Mama czerwcowa'06 Entuzjast(k)a
bbqueenPL i Asiu bardzo wam dziękuję wam za słowa, że ładna z nas parka i pasujemy do siebie. Tym bardziej, że różnica wieku miedzy mną a moim słońcem jest kolosalna.
Asiu no chudzinka to jesteś ale pocieszę Cię, że ja jestem bardziej chudsza tak mi się wydaje.
Calo przypominasz mi dawną znajomą miała na imię Aneta
Asiu no chudzinka to jesteś ale pocieszę Cię, że ja jestem bardziej chudsza tak mi się wydaje.
Calo przypominasz mi dawną znajomą miała na imię Aneta
sumka pisze:aska outada ale z ciebie chudzinek i fryzurka zupełnie inna niż na ślubnym zdjęciu
Oj Sumka już Ty takich głupot nie wymyślaj - widziałaś przecież zdjęcia na stronie z porodami - nie masz nawet co tam startować
A poza tym ja się chyba tu wybijam na prowadzenie - u mnie wymiary osiągają ciekawy wynik mniej więcej 105-105-105 (+/- 1-2 cm zależnie od pory dnia - ale mniejsza o takie szczegóły ) , taka równa ze mnie babka
sumka
Mama czerwcowa'06 Mama na cały etat :)
Oj Basiu piszę tak bo same chudzinki na forum, a ja nigdy ( czytaj od urodzenia Bartka) nie byłam szczuplutka i bardzo mi było źle w takiej grubej skórze.
A swoją drogą odchudzałam się tylko 2 razy w źyciu :
1 przed urodzeniem Bartka,
2 przed urodzeniem Kubusia
no i powiedzcie mi czy los nie bywa złośliwy, człowiek objada się sałatą, żeby za chwilę wrzucić 20 kg.
Ale odbiegłam od tego co chciałam napisać. Baśka śliczne zdjęcia ślubne. Bardzo mi się podoba to czarno białe ;D A i strasznie mi się podoba "równa babka" i cieszę się bo też jestem "równa babka" dla mnie to nawet lepiej, bo z pamięcią u mnie w ciaży nie najlepiej więc łatwiej zapamiętać jeden wymiar, który pasuje do wszystkiego ;D
A swoją drogą odchudzałam się tylko 2 razy w źyciu :
1 przed urodzeniem Bartka,
2 przed urodzeniem Kubusia
no i powiedzcie mi czy los nie bywa złośliwy, człowiek objada się sałatą, żeby za chwilę wrzucić 20 kg.
Ale odbiegłam od tego co chciałam napisać. Baśka śliczne zdjęcia ślubne. Bardzo mi się podoba to czarno białe ;D A i strasznie mi się podoba "równa babka" i cieszę się bo też jestem "równa babka" dla mnie to nawet lepiej, bo z pamięcią u mnie w ciaży nie najlepiej więc łatwiej zapamiętać jeden wymiar, który pasuje do wszystkiego ;D
aska outada
Mama czerwcowa' 06 Fan(ka)
Basiu jesteście tak pełni radości na tych zdjęciach że chyba wszystkim się udzieliło na forum ;D Bardzo ładnie wyglądacie ;D
Sumka nigdy nie przyszloby mi do głowy że jesteś przy kości Wyglądasz świetnie, naprawdę !!!!!!!!!To musi być tylko w Twojej głowie, zapewniam !
Sumka nigdy nie przyszloby mi do głowy że jesteś przy kości Wyglądasz świetnie, naprawdę !!!!!!!!!To musi być tylko w Twojej głowie, zapewniam !
reklama
Ale duzo nowych zdjec
Asia-Plock - pierwsze co pomyslalam jak spojarzlam na Wasze zdjecie, to to ze jestescie podobni do siebie, bardzo ladnie razem wygladacie, super masz to suknieke, pokresla biust extra!!
AsiaOutada - ale szczuplutka jestes))brzunio widac - pileczka)Calo Ty tez jestes szczuplutka i masz super jezykowata fryzure i ozdobke na szyi)
Basia - bardzo mi sie podoba to czarno-biale zdjecie, dobrana z Was para
Asia-Plock - pierwsze co pomyslalam jak spojarzlam na Wasze zdjecie, to to ze jestescie podobni do siebie, bardzo ladnie razem wygladacie, super masz to suknieke, pokresla biust extra!!
AsiaOutada - ale szczuplutka jestes))brzunio widac - pileczka)Calo Ty tez jestes szczuplutka i masz super jezykowata fryzure i ozdobke na szyi)
Basia - bardzo mi sie podoba to czarno-biale zdjecie, dobrana z Was para