reklama
calo
Fanka BB :)
Zdjecia wszystkie super. Agatka swietna fryzura, ja tez mam na glowie artystyczny nielad tylko taki sterczacy na zelu. Asiu bardzo ladnie wygladasz jak na 5 miesiac. Ja dzis ubiore sie w nowa sukieneczke i kupilam sobie wczoraj ladna bizuterie, bo przychodza do nas znajomi na 30 urodziny mezusia
Agatatje
MAJOWA MAMA 06` Fan(ka)
w ogole Asia ma sliczna sukienke i kojarzy mi sie troche z taka aktorka leelee sobieski
a mezulek widze zapalony fotograf
wow, calo, no to super z ta fryzurka, mam nadzieje, ze bedziesz mogla kiedys wkleic sie pochwalic, ja lubie miec takie wloski, bo zawsze mi jakos latwiej ulozyc niz jak mam dluzsze.....jak sa takie troche odrosniete, to wtedy sobie przy suszeniu wywijam na szczotce na zewnatrz a potem duuuuzo lakieru
;D
w krotkich fryzurkach jest fajne to, ze motywuja do ubierania sie kobieco.......szkoda tylko ze w ciazy jest to troche utrudnione hehe
a mezulek widze zapalony fotograf
wow, calo, no to super z ta fryzurka, mam nadzieje, ze bedziesz mogla kiedys wkleic sie pochwalic, ja lubie miec takie wloski, bo zawsze mi jakos latwiej ulozyc niz jak mam dluzsze.....jak sa takie troche odrosniete, to wtedy sobie przy suszeniu wywijam na szczotce na zewnatrz a potem duuuuzo lakieru
;D
w krotkich fryzurkach jest fajne to, ze motywuja do ubierania sie kobieco.......szkoda tylko ze w ciazy jest to troche utrudnione hehe
Płock-Asia
Mama czerwcowa'06 Entuzjast(k)a
Pierwszy raz pokazuję zdjęcię moje z moim mężulkiem. Zastanawiam się co będziecie pisać o naszej parze. Zdjęcię, robione w styczniu.
aska outada
Mama czerwcowa' 06 Fan(ka)
Moja koleżanka uważa że jeśli facet jest podobny do swojej kobiety to TO JEST TO hehehe To tylko takie jej powiedzonko ale przypomniało mi się jak zobaczyłam wasze zdjęcie. Jesteście do siebie bardzoooo podobni ;D Ładnie razem wyglądacie Asiu, to pewne
hello
plock asiaelegancka para z wasaaaaaaa i tak fajnie wygladasz w ciazy tak wiesz hothahahaha i sie zgadzam z agatatje ze wygladzasz troszki jak leelee tylko z eona jest blondynka
Agatje fryzura bomba.teraz wygladasz jak totalna artystkatrzymaj fason schatje
ja wciaz pozostaje przy moich prostych wlosach blond farbowanych na blonddziwnie brzmi ale co tam hahahapozatym mam juz odrosty i chcialabym polozyc farbe teraz ale nie wiem czy mozna wogole ,ale jak juz co to efejt bedzie pewnie marny.
plock asiaelegancka para z wasaaaaaaa i tak fajnie wygladasz w ciazy tak wiesz hothahahaha i sie zgadzam z agatatje ze wygladzasz troszki jak leelee tylko z eona jest blondynka
Agatje fryzura bomba.teraz wygladasz jak totalna artystkatrzymaj fason schatje
ja wciaz pozostaje przy moich prostych wlosach blond farbowanych na blonddziwnie brzmi ale co tam hahahapozatym mam juz odrosty i chcialabym polozyc farbe teraz ale nie wiem czy mozna wogole ,ale jak juz co to efejt bedzie pewnie marny.
aska outada
Mama czerwcowa' 06 Fan(ka)
Zaokrąglił się tylko brzuch i policzki Biust też nieco większy ale tyłka jak nie było tak nie ma ;D
reklama
calo
Fanka BB :)