reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjecia nasze :)))

reklama
Zdjecia wszystkie super. Agatka swietna fryzura, ja tez mam na glowie artystyczny nielad tylko taki sterczacy na zelu. Asiu bardzo ladnie wygladasz jak na 5 miesiac. Ja dzis ubiore sie w nowa sukieneczke i kupilam sobie wczoraj ladna bizuterie, bo przychodza do nas znajomi na 30 urodziny mezusia :)

w ogole Asia ma sliczna sukienke i kojarzy mi sie troche z taka aktorka leelee sobieski :D
a mezulek widze zapalony fotograf :D
wow, calo, no to super z ta fryzurka, mam nadzieje, ze bedziesz mogla kiedys wkleic sie pochwalic, ja lubie miec takie wloski, bo zawsze mi jakos latwiej ulozyc niz jak mam dluzsze.....jak sa takie troche odrosniete, to wtedy sobie przy suszeniu wywijam na szczotce na zewnatrz a potem duuuuzo lakieru
;D
w krotkich fryzurkach jest fajne to, ze motywuja do ubierania sie kobieco.......szkoda tylko ze w ciazy jest to troche utrudnione hehe

Wszystkie zdjecia cudne, szczesliwe pary na nich widac:))
Agatko - fryzura wystrzalowa, w zyciu takiej odwaznej nie mialam, bardzo mi sie podoba:)))

dscn30110de.jpg

Pierwszy raz pokazuję zdjęcię moje z moim mężulkiem. Zastanawiam się co będziecie pisać o naszej parze. Zdjęcię, robione w styczniu.

Moja koleżanka uważa że jeśli facet jest podobny do swojej kobiety to TO JEST TO hehehe To tylko takie jej powiedzonko ale przypomniało mi się jak zobaczyłam wasze zdjęcie. Jesteście do siebie bardzoooo podobni ;D Ładnie razem wyglądacie Asiu, to pewne :)

hello:)
plock asiaelegancka para z was:)aaaaaaa i tak fajnie wygladasz w ciazy tak wiesz hot;)hahahaha i sie zgadzam z agatatje ze wygladzasz troszki jak leelee tylko z eona jest blondynka:)
Agatje fryzura bomba.teraz wygladasz jak totalna artystka:)trzymaj fason schatje:)
ja wciaz pozostaje przy moich prostych wlosach blond farbowanych na blond:)dziwnie brzmi ale co tam hahahapozatym mam juz odrosty i chcialabym polozyc farbe teraz ale nie wiem czy mozna wogole ,ale jak juz co to efejt bedzie pewnie marny.

Zaokrąglił się tylko brzuch i policzki :) Biust też nieco większy ale tyłka jak nie było tak nie ma ;D

jaka sympatyczna mama :D
rzeczywiscie lapki masz chudzinki ;) ;D
ale brzucho rasowo ciazowy 8)

reklama
Dziewczyny pieknie wygladacie!!! A to ja z wczorajszego wieczoru ze znajomymi - jako to okreslili "pani w wciazy pelna geba"  ;D  ;D  ;D Tylko ostatnio jak sie scielam to zeszly mi "moje" wloski blond i mam zas swoje ciemne, musze za jakis czas pasemka sobie szczelic  ;)

Do góry