reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjecia nasze :)))

wowwww Agatatje ::) To chyba drastyczna zmiana bo jeśli mnie pamięć nie myli miałaś półdługie włosy ??? Ale bardzo do Ciebie pasuje ta fryzura, ciekawe tylko czy masz problemy z układaniem ?? Ja (jak na zdjęciu wyżej) miałam długie włosy ale przestałam mieć do nich cierpliwość w ciąży i ścięłam dość radykalnie, wogóle nie chcą się ukladać bo mam prosty zupełnie niepodatny rodzaj włosa :)
Jeszcze raz gratuluję odwagi ,wyglądasz bombowoooo O0 !

reklama
Agatatje - ekstra fryzura!!! Strasznie mi sie podoba!! Ja też zaczynam mysleć o zmianie fryzury - mam zwykłe, długie proste włosy, ale chyba brak mi odwagi...

Aniasorsha nie ścinaj !!Ja też mam proste i teraz tak żałuję że ścięłam, z ogromną niecierpliwością czekam żeby odrosły !

No ja też mam długie proste i nie ścinam choć czasem miałąbym ochotę to zupełnie nie mam na nie pomysłu!! A są jak druty i pewnie musiałąbym za każdym razem długo z nimi walczyć żeby jakoś wyglądać i coś z nimi zrobić, a tak tylko przeczeszę albo zwiążę i jest spokój. Tylko z myciem i suszeniem jest dużo roboty, ale coś za coś

Tak Basiu gwarantuję że bardzo trudno do takich włosów dobrać fryzurę ! Mam już dośc i niemogę się doczekac długich chociaż podobno w 'pewnym wieku' ;D dlugie włosy postarzają :o

dzieki dziewczyny :D
wlasciwie zmiana niezbyt drastyczna, bo przwaznie mam krotkie wlosy, tylko jakos ostatnio nie moglam sie wybrac do fryzjera (juz od lipca hehe) a z ukladaniem nie ma problemu, bo mam takie troche falujace wlosy i wystarczy troche zelu dodac :D Z reszta maz jest fanem krotkich wlosow

a proste wlosy tez sa fajne, pasemka na nich super wychodza, moja kumpela ma wlosy mega proste i na tym miala balejage.....super wygladalo!
w ogole proste mozna jakos fajnie sciac i efekt zostaje, a ja to musialam przy dluzszych zelazka do wlosow uzywac hehe.

co do postarzania, to jak sa ladnie ulozone i sciete to dlugie wlosy mozna nosic w kazdym wieku!!!!!!!!!!
wazne, zeby byly zadbane i tyle :laugh:

No i tą odpowiedzią Agatatje dolałaś ostatnią kroplę do kielicha ;D ZAPUSZCZAM WłOSY ! ;D Nie będę ich już maltretować farbami tylko jeśli będę chciała podkreślic kolor to użyję tonera lub delkatnego szamponu koloryzującego :)

Agatatje fryzurka rzeczywiscie super. Wczesniej na pierwszy rzut oka sprawialas wrazenie grzeczniutkiej teraz ten 'ulozony nielad' na glowie podkresla temperament i charakterek ;D

reklama
zmianawielkociobrazka13zm.jpg

O to moi znajomi
zmianawielkociobrazkap4qi.jpg

Zdjęcia parze wykonywał mój mężulek
zmianawielkociobra81pq.jpg

A tu ja z moja Klaudusią w środku pod koniec 5 miesiaca. Ale minę zrobiłam.

Do góry