reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia grudniowych dzieciaczków

Fajny bal Alicja jakie ma pękne włosy i jaka suknia, a Nat na drugim super oczy jak dwa obłoczki niebieskie i jak ładnie tańczy, ale panny Ci rosną Dita:tak:
Nat też duża dziewczynka
kurcze myślę że Alicja nie będzie w przyszłości ogromniasta cooooo???:-(

reklama
hehe - agutka - jak ostatnio Ala miała bilans wyszło że jest chudzina,ale w normie;-)
Generalnie to straszny niejadek, ale ja też taka byłam, a teraz nadrobiłam że ho-hooooo;-)

Dita dziewczyny zajfajne. Jakie Nat ma wlosy! Wyglada na duzo starsza. A Ala to normalnie paniena, ze ho ho. Strasznie wydoroslala chyba.
Agutka swetna ta Twoja mala. Rzeczywiscie wysoka. Ale chyba wy tez nie jestescie zbyt niscy.
A teraz Majerana, dawno jej nie bylo;-)

Ślicznochy:tak::tak::tak:

Ala - taka duża dziewuszka i śliczna
Ala i Nat - no bosssskie po prostu obie! Ach... te oczy, te włosy...
Majeranka - łobuziara the best... a wiecie jak zajebiście tańczy taniec indiański?

agutka sliczna pannica
i wyglada tak dorosle hoohoho

dita jakie boskie fotki wowowowo

i wkoncu Manianka jezu az cudnie popatrzec

jejjjj, naprawde sliczne fotki, Agutka :-) masz cudna corcie!!
i naprawde wyglada na duzo wieksza i starsza od wiekszosci grudniowych bejbow, w tym Fijolka :-)
moge zapytac, jaki macie aparat? my niedlugo bedziemy musieli sie zaopatrzyc i chcialabym jakis taki lepsiejszy, znaczy, co robi tak wyrazne fotencje..

Kicia
, a ty co masz za sprzet? zawsze super zdjecia masz :-D

Dita, sliczne pannice! a jakie loki ma Ala :-)

Manianka
cudna :-D umorusaniec jeden, drugie zdjecie czadowe!!! ale mama zapomniala chyba, jak sie fotki wkleja ;-) czy nie ;-) aa, cos pisalas, ze zamula ci imageshack..?
a nie mozesz napierw zmniejszyc u siebie, np. w irfanview? ja tak robie i potem w imageshacku to 2s na zdjecie :-)

jejku, ile bym wam chciala pokazac, jesu... moj bebzon, urodzinki Filpka (super feta), tort, choinke, Filipa jako mikolajka, biegajacego... jejjj :-(

jesu dita dopiero teraz zobaczylam
jaka alicja jest PRZEPIEKNA!!!
no cudna dziewczynka
Natalka zreszta tak samo
bedziesz miala przerypane :-D

reklama
Dita sliczne masz te corcie!! rosna ci modelki
na ostatnim zdjeciu wyglada jakby Ala byla mniejsza od Natki :-D

Nonek Majarenka jest slodka! no i widze ze robia jej sie lokersy?????????

Aenye mam aparat fuji s9500 :-)
czekamy na twoje foty!!!!!!!

Do góry