reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia grudniowych dzieciaczków

reklama
to teraz komp mi do reszty jeb.nal i nie czyta aparatu :wściekła/y: a drugi komp mam zawalony totalnie, ani jednego wolnego mega niemalze (a to nie moj, pozyczony i nie moge kasowac nic). musze swoje fotki pozgrywac najpierw na dysk + inne badziewne pliki, i postawic od nowa system :crazy:

kicia, mers :-)

Kurcze ja cos zadko tu zagladam ... chyba z braku czasu.

Alez te nasze dzieci urosly.
Majeranka ...pamietam ja z Istebnej zaczynajaca chodzic a tu taka panna nie wspomne o Ali. Dita Ale ma oczy Andrzeja a reszta...cala Ty. Sliczna dziewuszka.
Agutka Twoja mala duza dziewczynak super slodziach.

A brzuszki przyszlych mam tez bym chetnie zobaczyla...gdzies mi mignal Lucky's brzuszek...cudny.

nonku Majeranka cud miód malina palce lizać ,taka miluśia
a co z Bramborową Mandolinką też pokaż:tak:

co do wielkości to my taki standard M - 180 z haczykiem niewielkim a ja 163

aenye - aparat SONY H1 kupiony w 2005/06 jakoś tak nie wiem czy jeszcze takie są bo to się często zmienia na pewno są już nowsze modele
jesteśmy zadowoleni ale to nie jest taki że tak powiem "kieszonkowy"

dzieęki dziewczyny za komplementa az mi się miło zrobiło:rolleyes:

Juz pisałam że na maxa jestem zachwycona Alicja Dity:tak: Ona jest normalnie prześliczna:happy:
Nat słodziak i te loki:laugh2:

co do kieszonkowcow to polecam samsungi nv albo panasonic lumix
jefen ma optyke schneidera a drugi leica czyli najlepsze szkla na swiecie :tak:
mam kilku znajomych operatorow i wszyscy chwala i uzywaja tych aparatow na planie:tak::tak::tak:

reklama
Do góry