K
reklama
..aenye
Mama grudniowa'06
dzieki
tort naprawde super, nie dosc, ze sliczny, to jeszcze pyszny. zamowilam pierwszy raz tzw. 'cookies' - w cukierni sowa, w wielu miastach jest - super! czekoladowo-porzeczkowo-smietankowy ;-) dziwny mix, ale pycha, slodki, ale z kwaskowata nuta, kremowy, ale nie mdly, bo duzo czekoladowego ciasta! wszystkim smakowalo, co sie rzadko zdarza. takze jakby co polecam :-)
sugar, a grover jest chyba ze smyka - nie wiem na stowe, bo to prezent. :-) w kazdym razie ulubiony przyjaciel mojego synka :-)
tort naprawde super, nie dosc, ze sliczny, to jeszcze pyszny. zamowilam pierwszy raz tzw. 'cookies' - w cukierni sowa, w wielu miastach jest - super! czekoladowo-porzeczkowo-smietankowy ;-) dziwny mix, ale pycha, slodki, ale z kwaskowata nuta, kremowy, ale nie mdly, bo duzo czekoladowego ciasta! wszystkim smakowalo, co sie rzadko zdarza. takze jakby co polecam :-)
sugar, a grover jest chyba ze smyka - nie wiem na stowe, bo to prezent. :-) w kazdym razie ulubiony przyjaciel mojego synka :-)
K
Kinga85
Gość
tak zapuszczam do ramion tak jak miałam na ślubie mąż mnie o to poprosiłkinga widze ze wlosy zapuszczasz?
Roni21
Spider's Web
ja tak na szybko sie pochwale
Ostatnia edycja:
Wow, Roni, Blu już siedzi? Wielkie gratulacje dla malutkiej! :-):-):-)
Ja wrzucam z urodzin:
Dmuchacz:
I z prezentami:
kołderka (rzucał się po łóżku chyba z 10 minut )
Rzeczona trampolina:
Brat też przetestował:
Ciasteczkowe potwory:
Ja wrzucam z urodzin:
Dmuchacz:
I z prezentami:
kołderka (rzucał się po łóżku chyba z 10 minut )
Rzeczona trampolina:
Brat też przetestował:
Ciasteczkowe potwory:
reklama