reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia grudniowych dzieciaczków

reklama
dzieki dziewczyny
hehe nowa umiejetnosc, juz siedzi stabilnie bardzo, Jasiek tak siedzial jak mial chyba z 8 mc :-D

Boze jakie chlopaki eleganckie na urodzinki
trampolina super!!!

Czarna rozpacz superowa :-D

blu swietnie siedzi, lepiej niz moj ;-) ten nie usiedzi nawet minuty :baffled: chyba, ze ma sie czym bawic, np. jak mu dam do glytania kawalek skorki od chleba to moze i 15 min siedziec spokojnie. eh. a tak sie gibie na boki.
i lazi mi przy meblach juz, a co najgorsze - PUSZCZA SIE!!! szalu dostaje przy nim i mam stan przedzawalowy, bo on min 3 razy dziennie leci centralnie na plery. i leb rozbity. eh :baffled:

a Pitu rewelacyjny!!!!!!!!!!!!!! swietnie skacze! nie boisz sie, ze sie zrabie z tej trampoliny??
a tort tak pysznie wyglada, ze normalnie sie z calej sily powstrzymywalam, zeby palucha nie wsadzic w monitor i nie zlizac troche tej masy :-D

Aenye - Pep mocno asekurowany na razie, na fotkach nie widać, bo nie ma na nich dwóch osób z boków z rozstawionymi rękami. ;-)
Roni, wow, to szybko Blu siedzi :tak: Super! Mój Pepe też jak miał 8 to siedział dopiero

zdjęcia rewelacja!

aenye jestem pełna podziwu dla umiejętnosci Masia :tak: a jak patrzę na Filipka to nie wiem czy to On czy Ty :-D

Kasia_z ale masz eleganckich chłopakow, Maja to nawet podskoczyć normalnie nie potrafi a co dopiero trampolina

w ogóle smaka na torta mi zrobiłyście :rofl2:

Roni Blu śliczna i pięknie siedzi!

3025u2o.jpg

Suoer Piotrula.
Trampolina swietny prezent...wiemy cos o tym.
Blanka jakie ma oczeta swietne.

Ilona no prosze ...choineczka Tez musze ubrac. Fifi swietne wloski ma. Ukaldasz mu na szczotke?;)

reklama
Do góry