reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia grudniowych dzieciaczków

Świetne zdjęcia!
Maciuś jest mega boski. Moja Maja jest w nim zakochana ::-D znowu jej pokazałam i znowu było "Maciuś, idziemy do Maciusia" :-D:-D:-D
no a Pepe to zdolniacha, zdolności plastyczne ma po mamie co?

Kinga to najładniejsze zdjęcie Filipka jakie widziałam :tak: Słodko lula

reklama
kinga, sweet

jestem pod MEGA wrazeniem pepkowych umiejetnosci :szok: :szok: :szok: jak dla mnie do mensy z nim od razu! nie-wia-ry-god-ne, ze tak male dziecko moze takie rzeczy wyrabiac!
moj na etapie przyklejania kawalkow plasteliny bez ladu i skladu do kartki :szok: :-D

Kinga - ale słodziak z Filipka! Uwielbiam śpiące maluchy!

Dzięki dziewczyny za komplementa. Cosmo - zapraszam :-) :happy: Aenye - chyba kwestia praktyki, bo on jakoś od roku modelinuje już i strasznie lubi (raz dziennie conajmniej, a często i po kilka razy). A mamy taką książeczkę z obrazkami jak zrobić różne plastelinowe rzeczy - tu akurat miał fazę żeby tak robić jak tam pisało, więc wyszło coś podobnego do oryginałów :-D
Sugar - playdoh się zbytnio nie lepi do ściany, więc luzik. Możesz dawać dzieciom. :happy: U nas większy problem jest ze zjadaniem ciastoliny, bo Pep nie wiem czemu lubi ją jeść (pewnie dlatego że matka robi niestworzone rzeczy żeby wypluł). A fontannę mój też uwielbia :tak: - Tysia ma i zawsze tam leci jak tylko przyjdzie do Tysi. Super jest. :-)

u mnie aenye to w sumie skrot od aenyewedd, czyli 'dziecie ognia' ;-) a samo aenye znaczy ogien - w jezyku elfow z wiedzmina sapkowskiego ;-)
za mlodu se wymyslilach zech ja i imam do dzis ;-) bedzie juz z uosiem lat jak imam to ime ;-)

kinga
, to szkoda.. bedzie dobrze, tylko czilluj!!

reklama
Do góry