reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia grudniowych dzieciaczków

reklama
hehehe - cosmo - super!! A z wierszyka zróbmy hymn grudniowych bobo;-):-D:-D:-D

aenye - śliczne zdjęcia - a podpisy rewelacja - zwłaszcza ten z bajkami:-D A nie boisz się że za zdjęcie z kucykiem cię Filip kiedyś udusi?:-D:-D:-D

Aenye, cudny duet braci B! Twoje chłopaki są prześliczne i super pozują do zdjęć :-)
Cosmo - Maja świetnie mówi wierszyk! No rozgadują się dzieciaki :-) A Michaś śliczny, taki z niego słodki maluszek do schrupania.
Dawajcie więcej fotek i filmików :-)

A to mój lekko wyrośnięty niemowlak:

obraz005wp2.jpg

obraz010is9.jpg

obraz017yw8.jpg

obraz019te9.jpg

Hehe, do Pepe wg mnie średnio podobny, trochę może...
Anyway wrzucam Pepe i jego zabawę ulubioną
obraz031um7.jpg

obraz033yy2.jpg

obraz037fp5.jpg

Fioletowe włoski:
obraz043si2.jpg

I efekty walki z materiałem:
200812tf0.jpg

reklama
hehe
piekne plastelinowe dziela!!!
zastanawiam sie czy kupic moemu takie plasteliny
tylko nie wiem czy nie rozmarze ich po scianach :-p

moje dzieci oszalaly na punkcie fontanny z pilkami playskool
jak tylko wlaczam to ustrojstwo jest amok, piski, krzyki i bieganie za pilkami
szok :-D

filip rasowy drzemkowicz

moj ma takiego misia zwanego nie wiadomo czemu "kaka" ktory jest jego najlepszym ziomkiem
wczoraj wchodze do kuchni a ignacy siedzi z kaka na krzeselku caluje w nos i mowi kocham kocham :-)

Do góry