reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZDJĘCIA BRZUSZKA

reklama
kurcze dziewczyny ale ja wam zazdroszcze!!!! ja nie mam sie jeszcze czym pochwalic:-( moj brzusio nie chce rosnac!!!:wściekła/y: dzidzia sie rozwija dobrze i rosnie a brzuchol NIE!!!RATUNKU!!

Hej.
SZMINA nic się nie przejmuj mój brzusio to też nie rósł i nie rósł, a teraz to mam wrażenie jak by z dnia na dzień był większy.:-)
Nawet mój mąż wczoraj już w łóżeczku za brzuszk mnie złapał i "ojej jaki on duży się zrobił, kiedy?' zapytał, a niby codziennie dotyka:-D .
Pozdrawiam ciepło.

Szmina nic się nie przejmuj ja jeszcze w 18 tygodniu to praktycznie też nie miałam brzuszka i każdy mi mówił, że nic jeszcze nie widać (bo ja tam widziałam że jest okrąglejszy ale jak byłam w ubraniu to nic nie było widać) aż tu nagle z dnia nadzień , niespodziewanie sobie wyskoczył :-) aż mnie to zdziwiło, że tak nagle sie uwypuklił...moja kuzynka tez tak miała, że jak była w ciązy i pewnego dnia byłam u niej to nic nie było widać prawie a potem przyjeżdżam za 2 tygodnie a tu taki duży jej wyskoczył :tak:
Także nie zdziw się jak lada dzień nagle ci wyskoczy i się ładnie pokaże a zobaczysz że tak bedzie, więc nic sie niemartw:***
Ps. A tak pozatym to dziewczynki prosze wkejać swoje brzuszki i nam się tu chwalić a nie ukrywać :-) ;-) Mona - pokazuj swój domeczek :-)

dzieki zawczyny za dobre slowa:-) kolezanki tez mi mowily ze wkrotce i niespodziewanie moj brzuszek sie powiekszy ,jestem cierplia poczekam;-) dam mu jeszcze tydzien a jak nic sie nie zmieni to wsadze sobie poduche pod bluzke i strzele sliczna fotke!!!pozdrawiam

Mona ale ładny domeczek ma twoja dzidzia :-) widać, widać oczywiście i masz się już czym pochwalić ;-)
Ps. Piszesz że jeszcze niedawno był malutki - ja też tak miałam, aż tu nagle wystrzelił do przodu z dnia na dzień :-)
Prosze pogłaskać brzuszek odemnie ;-)

witam witam:-) no i jest moj brzuszek :-D mezus pstryknal fotke i sama nie moglam uwiezyc ze takich pokaznych rozmiarow juz jest:baffled: hihi ale moj brzuszek jest troche oszukany ,bo zdjecie bylo robione wieczorkiem po calodniowym obzarstwie wiec troszke sie powiekszyl, a rankiem po przebudzeniu nie jest taki okazaly :tak: ale juz niedlugo...

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry