Mona 2903 , szmina ciezarowy ja sie patrzy Brawo brawo. Skoda ze zimno i musimy brzusie chowac w kurtkach, bo tak to ludzie schodzili by nam juz z drogi ;-) Gratuluj i zycze, aby ich mieszkancom bylo w nich jak najwygodniej
reklama
sami
Fanka BB :)
Szmina twój brzusio też jest ładniutki a ty chudziutka jeszcze ale brzuszek już pokaźny i już na pierwszy rzut oka widać ;-) piękną wypukłość.
Oj rosną te nasze mieszkanka :-)
Iziaja nio szkoda, że musimy brzuszki zakrywać - też nad tym ubolewam bo najchetniej to bym całemu śwaietu mój pokazała hihi - a co w ciązy nie jest się za często ale na wiosne to bedziemy maszerowały już z wózeczkami dumnie ;-)
Oj rosną te nasze mieszkanka :-)
Iziaja nio szkoda, że musimy brzuszki zakrywać - też nad tym ubolewam bo najchetniej to bym całemu śwaietu mój pokazała hihi - a co w ciązy nie jest się za często ale na wiosne to bedziemy maszerowały już z wózeczkami dumnie ;-)
koral
Mama Julka,Maksa i Lili.
to ja sie rowniez pochwale moim brzuszkiem- 21t 4 d
duzy juz prawda?:-);-)
duzy juz prawda?:-);-)
szmina
mamusia Emilki i Filipka
Wielkie dzieki dziewczyny za komplementy:-) !!!Wy tez macie slodkie brzuszki a KORAL to chyba jakos specjalnie dba o brzuszek bo powieksza sie i powieksza Zdradz nam tajemnice!!!A moze lekarz sie pomylil i beda blizniaki???
koral
Mama Julka,Maksa i Lili.
kurcze szmina ale jaja by byly!!!
brzuszek naprawde spory !!!! ciekawe jak bede wygladala 9 tym miesiacu az sie boje !!!!
brzuszek naprawde spory !!!! ciekawe jak bede wygladala 9 tym miesiacu az sie boje !!!!
koral
Mama Julka,Maksa i Lili.
sami dziekuje za mile slowa!!!!!!
reklama