reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ZDJĘCIA BRZUSZKA

jakoś poradziłam sobie tylko przepraszam że taka słaba jakość ale to robione telefonem no i tak...:-(

reklama
Piękne Wasze brzuszki - domki
Wstawiam swój - jakość niestety nienajlepsza ale robiłam sama na ile udało mi się wyciągnąć ręce (moje lustra nie nadają się żeby skorzystać z odbicia w lustrze niestety)

brzusio1gs1.jpg

brzusio2xi6.jpg

ogólnie patrząc no te nasze brzuszki są bardzo zbliżone wielkością....:-) super a do kwietnia jeszcze tyle czsu..........

reklama
kurcze a ja jak przeglądam forum to widzę tę fotkę...postaram się jeszcze raz ale w wolniejszej chwili bo narazie nie mam czasu...nie wiem jak ja to zrobiłam,a moze podpowiecie i pokieruje się tak jak wy...to wtedy napewno bedzie:tak:

Do góry