reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZDJĘCIA BRZUSZKA

jakoś poradziłam sobie tylko przepraszam że taka słaba jakość ale to robione telefonem no i tak...:-(

reklama
Piękne Wasze brzuszki - domki
Wstawiam swój - jakość niestety nienajlepsza ale robiłam sama na ile udało mi się wyciągnąć ręce (moje lustra nie nadają się żeby skorzystać z odbicia w lustrze niestety)

brzusio1gs1.jpg

brzusio2xi6.jpg

ogólnie patrząc no te nasze brzuszki są bardzo zbliżone wielkością....:-) super a do kwietnia jeszcze tyle czsu..........

reklama
kurcze a ja jak przeglądam forum to widzę tę fotkę...postaram się jeszcze raz ale w wolniejszej chwili bo narazie nie mam czasu...nie wiem jak ja to zrobiłam,a moze podpowiecie i pokieruje się tak jak wy...to wtedy napewno bedzie:tak:

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry