reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ZDJĘCIA BRZUSZKA

kurcze Koral faktycznie twoj brzusio rosnie jak na drozdzach ;O) ja jestem w 17 tygodniu i nie mam takiego slicznego brzusia :=( wygladam jak bym sie porzadnie najadla
chetnie wstawilabym swoja fotke brzucha ale nie wiem jak to zrobic tzn jak chce dolaczyc fotke jako zalacznik to ciagele sie nie udaje bo ma za duzo pixeli albo czegos tam a jak je pomniejsze to nic nie widac POMOZCIE

reklama
Ja też chce zobaczyć wasze brzuszki dziewczynki :-) chwalcie sie bo napewno już macie czym ;-) mi przez ostatnie 1,5 tygodnia urósł sporo w przyszłym tygodniu się sfotografuje i wam pokaże się znowu :-)

koral piekniusi brzunio :-)

a to moj niezbyt dobrze zrobiona fotka dzis poprosze mezula to zrobi zdjecia naszemu barzuszkowi a poki co nasz prawie 20 tydz :-)
s5000473ws5.jpg

reklama
Do góry