reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ZDJĘCIA BRZUSZKA

KoralQ nie przejmuj się ja mam identyczne rozstepy hmm troszkę jasniejsze ale jest ich mnóstwo ... no ale jak pamiętacie to w ciąży miałam ich mega dużo,po solarium się rozjaśniły ...

Hana o jej kochana cudny masz brzusio,zazdroszcze ci,w życiu bym nie powiedziała że 2 dzieci urodziłaś :cool2:

reklama
Hana wow jaki piekny brzuszek :szok::-)
Szmina twoj tez super :tak:
Anetko twoj tez mi sie podoba :-)
Niczko jak ja siedze to mam taki sam brzuch jak ty - skora jeszce mi wisi - a to dlatego ze szybko schudlam - mam teraz prawie 10 kg mniej niz przed ciaza :szok:

anetka no pieknie talia zachowana ... wiec z reszta nie bedzie wiekszych problemow:tak:
szmina ldny brzusio no nowej tapecie:-D
koral maly wyssal z mamy wszystko co do wyssania bylo:-D , no a ze rozstepy zostaly to trudno ...z czasem wyblakna:tak:
hana wpedzilas mnie w kompleksy:tak: wygladasz bardzo sexi
a po ciazy ani widu ani slychu:-D SUPER

KORALKU - no niezle maly z Ciebie wyciagnął, niezle........zero tłuszczyku....a rozstepy napewno zbledną:tak:
HANIA - no miss brzuszka jak nic:-)....i nie tylko brzuszka:-p;-) I bileizna super.......lubie taki kroj :tak:

Ale sliczne brzusie!!!! Juz prawie nie widac u Was, ze nie spelna rok temu wygladaly jak pilki grzechotki :tak::tak::tak:. GRATULUJE WAM!!!

dzięki dziewczynki ....... aż sie zawstydziłam:zawstydzona/y: i normalnie wróciłam do zdjęć na tydzień ... dwa przed porodem i aż mi się słabo zrobiło jak popatrzyłam n a brzucho jakie miałam........ normalnie fajnie być w ciąży ale to końcowe tygodnie:no:nie nie nie nie nie :no:

jaaa, ale szalejecie, to ja moze na te treningi najpierw i potem wstawie fotki, dajcie mi ze 3 tygodnie dobra, po nowym roku :zawstydzona/y:;-)

reklama
Do góry