reklama
szmina
mamusia Emilki i Filipka
dziewczynki dzieki za komplemenciki,zaczerwienilam sie..
anetka nie watpie ze bedziesz miala super brzusio ....ja sobie pstrykne w gaciach to tez zobaczysz te moje oponki....w tych majciorkach nic nie obciska wiec i nic nie wylazi...
kobietki a gdzie wasze brzucholki???dawac dawac nie krepowac sie!!!
anetka nie watpie ze bedziesz miala super brzusio ....ja sobie pstrykne w gaciach to tez zobaczysz te moje oponki....w tych majciorkach nic nie obciska wiec i nic nie wylazi...
kobietki a gdzie wasze brzucholki???dawac dawac nie krepowac sie!!!
koral
Mama Julka,Maksa i Lili.
oki ja bede nastepna - tylko nie przestraszcie sie moich rozstepow
koralku a ty w czasie ciazy mialas rozstepy cz po ci sie zrobiły... bo nie pamietam zebys cos mówila... a figurka i brzunio eleganckie
niczka ... ja ja ... ja je urodziłam dzieki ... tylko nie zabieraj zabawek i zostan... dodam ze kreska na 1 to od siedzenia teraz przy kompie ... bo troszke jakby przykulona jestem.......
niczka ... ja ja ... ja je urodziłam dzieki ... tylko nie zabieraj zabawek i zostan... dodam ze kreska na 1 to od siedzenia teraz przy kompie ... bo troszke jakby przykulona jestem.......
sami
Fanka BB :)
Koralku ale ty szczuplutka jestes a rozstepy napewno zejda niby dobra jest masc cepan czy jakos tak na blizny tylko niewiem czy w Niemczech jest
Hana a ty to juz calkiem mnie rozbroilas wogole nie widac ze dwa razy w ciazy bylas - brzusio elegancki poprostu, plasciutki gladziutki :-)a jaki opalony fiu fiu ;-)
Hana a ty to juz calkiem mnie rozbroilas wogole nie widac ze dwa razy w ciazy bylas - brzusio elegancki poprostu, plasciutki gladziutki :-)a jaki opalony fiu fiu ;-)
reklama
szmina
mamusia Emilki i Filipka
hana ja bym ci przyznala juz tytul miss brzuszka ale sie wstrzymam i poczekam na pozostale okazy!!!jest boski i taki brazowiutki!!! lece od jutra na solari majtusie sliczne..kusicielko ty!!!
koralku och szczuplutka ty szczyplutka pewnie za szybciutko chudlas i rozstepy wylazly co?albo juz w ciazy byly?
koralku och szczuplutka ty szczyplutka pewnie za szybciutko chudlas i rozstepy wylazly co?albo juz w ciazy byly?