reklama
szmina
mamusia Emilki i Filipka
kasirka eee tam ladny brzusio ja tez zadnych zwisow nie widze....
niczka no moze nie jest idealny ale czasem lepsza taka skorka bo chociaz pod ubraniem nie widac no i nie odstajeja nie mam rozstepow ani nadmiaru skorki ale sterczy kulka taka ...
a nosilas moze taki pas uciskajacy? nie wiem jak on sie fachowo nazywa ale mozna w aptece kupic,pomagaja wlasnie zejsc sie skorce,po operacjach plastycznych tez nosza takie pasy czy gorsety...
niczka no moze nie jest idealny ale czasem lepsza taka skorka bo chociaz pod ubraniem nie widac no i nie odstajeja nie mam rozstepow ani nadmiaru skorki ale sterczy kulka taka ...
a nosilas moze taki pas uciskajacy? nie wiem jak on sie fachowo nazywa ale mozna w aptece kupic,pomagaja wlasnie zejsc sie skorce,po operacjach plastycznych tez nosza takie pasy czy gorsety...
majkam
mama Danielka i Karolinki
niczka no co tu duzo gadac troszke trzeba by sie za brzucholek wziasc
ja tez mam podobne zwisy ..tylko nieco wypuklejsze iii stwierdzilam ostatnio, ze wygladam mniej wiecej jak bym byla w 4 m-cu....no
tez sie zabiram za moj ale jakos mozolnie to idzie
ja tez mam podobne zwisy ..tylko nieco wypuklejsze iii stwierdzilam ostatnio, ze wygladam mniej wiecej jak bym byla w 4 m-cu....no
tez sie zabiram za moj ale jakos mozolnie to idzie
Madziallenka
Optymistyczna
Niczko, za szybko tłuszcyk Ci mały wyssał..a że nic nie zostało to skórka nie zdążyła się skurczyć, ale zejdzie... Ja mam oponkę jek siedzę... To pisząc skończyłam makaron sote (jak to się tam pisze;-)) co został po obiadku (czyt. spaghetti...)!!;-)
NICZKO - duzy plus jest taki ze brzusio jest płaski....no skorka faktycznie nie jest idealna....ale jakies cwiczenia powinny pomoc...chyba trzeba jakos ujedrnic te miejsca......z czasem napewno bedzie coraz lepiej.....
Ja jak siedze to ma fałdy a la Michelin......normalnie ponton
Ja jak siedze to ma fałdy a la Michelin......normalnie ponton
M
m_ktosia
Gość
kasirkaaa ale seksi wygladasz super, nie wierze ze snoopi tam bylo, po prostu nie wierze ;-)
niczka ja tez mam troche skorke i czekam az sie wchlonie, bo miesnie wycwiczymy, tluszczyk spalimy, a skore krem wlasnie powinien pomoc i zdrowa dieta, duzo wody , owockow i warzywek
niczka ja tez mam troche skorke i czekam az sie wchlonie, bo miesnie wycwiczymy, tluszczyk spalimy, a skore krem wlasnie powinien pomoc i zdrowa dieta, duzo wody , owockow i warzywek
nikus kochana nie przejmuj sie tak...... wszystko jest do zrobienia troszkę pomasować, ponacierać..... brzuszki porobić i będzie super......a jak nie to się w klinice umówimy..... ja se pójde cycki zrobić a TY brzuszek
kasirka aż trudno mi uwierzyć że to ten sam snoopikowy brzuszek... przyznaj się ,ze to mężyka
kasirka aż trudno mi uwierzyć że to ten sam snoopikowy brzuszek... przyznaj się ,ze to mężyka
reklama
Kasirko w spodniach brzucho wyglada calkiem niezle, prawda
Dzieki dziewczyny za pocieche. Miesnie to ja tam mam wycwiczone, tam pod ta skora , jak dla mnie to cwiczenia nie wiele daja na ta resztke skory,
w kazdym razie masaz uskuteczniam, prysznicem zimnym traktuje, kremy wmasowuje, no i czasem nosze ten pas.
Dzieki dziewczyny za pocieche. Miesnie to ja tam mam wycwiczone, tam pod ta skora , jak dla mnie to cwiczenia nie wiele daja na ta resztke skory,
w kazdym razie masaz uskuteczniam, prysznicem zimnym traktuje, kremy wmasowuje, no i czasem nosze ten pas.