reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdięcia naszych dzieciaczków i ich mam :-)

Ze specjalną dedykacją - dla Cosmolady z zimnej łazienki :-D;-)

Basenik niunia rozwaliła wiec narazie kąpiemy się w wanienkach - dzisiaj był debiut wanienkowo-wannowy :-p Trwało to chwile zanim Nikolka pozwoliła się zblizyc do wanny i posadzic się w lezącej tam swojej wanience :shocked2:

nikol_13m%20018.jpg

nikol_13m%20021.jpg

nikol_13m%20024.jpg

reklama
cosmo, słodkości Twoje dzieciaczki :tak::-), widzę, że Michaś uwielbia zabawki typowo dziewczęca, Ami natomiast uwielbia auta i auto podobne gadżety :tak:;-)

szopek, dzięki ja też uwielbiam, jak je robię czuję się wola...takue zdjęcia są takie naturalne, bez kłamstw i zagdek, otwarte :tak:

kangurka, Nikolka wygląda superancko, też ma mase zdjęć z kąpieli, uwielbiam je :tak::-)...a i jeszcze jedno, Niki podobna do Ciebie baaaaaardzo, jak i Twoje siostrzenice

Kangurka super zdjecia a zwłaszcza ich bohaterka-naprawde słodka, a jaka duża -ledwo do wanienki sie mieści:-):-)

Dotkass naprawde masz zadatki na fotografa;-)zdjęcia professional:-D
Cosmo dzieciaczki maja super minki jak z reklamy:-D:-D

mamita, dzięki wielkie, chciałabym robić coś w tym kierunku, a nawet powiem więcej mam taki zamiar, musi nam się poukładać, wszystkie sprawy się wyjaśnią i jak już będziemy na swoim idę na studium w tym kierunku, mam nawet już wyczajoną szkołe, którą kończyła moja siostra cioteczna, która dzięki niej pracuje w tvn :tak:, nie mówię, że tylko dzięki niej, trzeba mieć też dryg no i znajomości, ale to tzrecie to chyba mam ;-)

dziękujemy za komplementa

o tak Michałek uwielbia wózki, torebeczki i takie tam :-D
Maja samochody woli

kangurka piękne oczy ma Nikol :tak:

a to ten trabant i pająk, żeby nie było :-D

Załączniki

• PICT0827.jpg
    PICT0827.jpg
    23,4 KB · Wyświetleń: 41
  • PICT0843.jpg
    PICT0843.jpg
    18 KB · Wyświetleń: 40
  • piorun.jpg
    piorun.jpg
    19,1 KB · Wyświetleń: 43
Cosmo trabant jest the best.
Pamietam mój kuzyn (jest w moim wieku) tez lubił babskie zabawki i zawsze płakał jak miałam na sobie sukienkę a on spodnie. Do tego stopnia że sam podkradał sukienki i sie przebierał w nie:-D:-D:-D Ale dziś jest normalnym facetem;-) A z kolei mojej kumpeli córka bawi się koparkami i wiertarkami takimi do zabawy-lalki leżą na półkach(ma 3 latka):szok::szok:

Cosmo, mosty i piorun śliczne fotki, naprawdę piękne :tak:, a wracając do tyvh poprzednich zdjęć, to wcale nie wyglądałaś źle :tak:

mamita, ja jak byłam mała bawiłam się lalkami, ale najlepszymi zabawkami były samochody i...narzędzia, miałam mase resoraków i prawdziwy zetaw narzędzi w takiej drewnianej skrzynce, dostałam od ojca, pamiętam było tam wszystko co być powinno w skrzynce z narzędziamy, prawdziwa piła, młotek, poziomica i to prawdziwe, ale w formie mini, zawsze się zastanawiałam skąd mój ojciec to wytrzasnął :confused::dry:

reklama
extra kamilka kurcze u nas cieplo slonko na balkonie ok 16 a tak chlodno w takie dni jak znalazl ale w takie wiosenne fajne dni na balkonie wrecz zimno

Do góry