reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdięcia naszych dzieciaczków i ich mam :-)

kurcze jak patrzę na te wszystkie dzieciaczki to aż trudno uwierzyć że aż tak już wyrosły
Dotkass ja nie wiem jak można pomylić Amelkę z chłopcem nawet bez sukienki odrazu widać że to dziewczynka:tak::tak: poza tym foteczki super
Kwiateczek Ty to już masz w domku dorosłego faceta:tak:

a że pozazdrościłam Wam foteczek:sorry2: to dorzucam troszkę Majki

Załączniki

• HPIM3960.jpg
    HPIM3960.jpg
    50,1 KB · Wyświetleń: 39
  • HPIM3999.jpg
    HPIM3999.jpg
    46 KB · Wyświetleń: 38
  • HPIM4008.jpg
    HPIM4008.jpg
    29,2 KB · Wyświetleń: 35
  • HPIM4019.jpg
    HPIM4019.jpg
    27,7 KB · Wyświetleń: 33
  • HPIM4034.jpg
    HPIM4034.jpg
    40,9 KB · Wyświetleń: 37
  • HPIM4041.jpg
    HPIM4041.jpg
    27,3 KB · Wyświetleń: 35
  • HPIM4054.jpg
    HPIM4054.jpg
    28,2 KB · Wyświetleń: 39
  • HPIM4058.jpg
    HPIM4058.jpg
    29,4 KB · Wyświetleń: 34
  • HPIM4069.jpg
    HPIM4069.jpg
    36,2 KB · Wyświetleń: 37
reklama
Dzieki dziewczyny ale on chyba tylko tak na zdjeciach doroslej wyglada:tak:Majeczka to dopiero panna duza:tak:
Dotkass ja tez nie wiem jak mozna nie rozroznic Amelci od chlopca:no:przeciez widac od razu ze to dziewczynka:tak:

Puchatka, kapitalna ta koszuleczka żółta, tyle ze na początku za szybko przeczytałam co na niej pisze i wyszło mi : "Love my money" :-D

A tu obiecane migawki z niedzielnego grilla (była siostra z mężem i córami lat 11 i 18). Cześć zdjec okropnej jakosci, bo ja kretynka nie zauważyłam ze się sciemnia i nie zmienilam ustawien aparatu :baffled: No i żeby było cos widac to wyciągałam cokolwiek z nich na kompie :sorry2:

wolary_nikol_13m%20103.jpg

wolary_nikol_13m%20078.jpg

wolary_nikol_13m%20070.jpg

wolary_nikol_13m%20055.jpg

wolary_nikol_13m%20049.jpg

wolary_nikol_13m%20034.jpg

wolary_nikol_13m%20031.jpg

wolary_nikol_13m%20019.jpg

wolary_nikol_13m%20015.jpg

wolary_nikol_13m%20013.jpg

wolary_nikol_13m%20009.jpg

Tak zawsze oglądam a nic nie pisze super jest podziwiać jak te nasze male dzieciątka już takie dorosłe sie robią też niedługo wkleje Zuze jak odzyskamy dysk i nowe przegram dziś już nie mam weny

Kangurka - super zdjęcia. Widzę że Twoja mała lubi na karku tatusia siedzieć. Moja sie boi:-( Ale to może dlatego że nikt wcześniej jej nie nosiła bo taty nie było;-)

reklama
Podpisuję się pod tym!!!:-D:-D:-D

No co Wy - powaznie?
Kurde, ja jakas ślepa jestem bo jakoś nigdy nie potrafie znaleźć w ludziach podobieństw do kogoś :zawstydzona/y:
Zdarza mi się ale to dotyczny raczej nie najbliższych mi osob, czy tych które często widuje... no i podobieństwo musi byc uderzające zebym to zauwazyla, hihi

Kangurka - super zdjęcia. Widzę że Twoja mała lubi na karku tatusia siedzieć. Moja sie boi:-( Ale to może dlatego że nikt wcześniej jej nie nosiła bo taty nie było;-)
Nikola uwielbia, bo tatus ja sadzał tak jak ledwo jeszcze siedziała - ku mojej rozpaczy :baffled:
A że skacze z dzidzią gdy ją sobie posadzi na barana, no to ta piszczy wniebowzięta :-D Zresztą wogóle ojciec z nią takie wyprawia szaleństwa, ze od samego patrzenia na nich potrafię się zmęczyc :-D

Do góry