reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdięcia naszych dzieciaczków i ich mam :-)

Migotka, Iga faktycznie skupiona, ale poliki extra ma nie narzekaj dobrze wygląda:-)
A to moja na karuzelce:-) a z tyłu tatuś:-)
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=mnXT0OyJkhs"]YouTube - Majówka 2009 020[/ame]
a tu w trakcie śniadania
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=qmaMOwb5_P8"]YouTube - Spanie podczas śniadania Zosia 11 mc[/ame]

reklama
migotka - Córcia wyglada jakby spała :p

polka - haha, fajnie wyglada twój mąż wśród tych dzieci :p
Też ostatnio chciałam zabrac córcie na jakąś taka karuzele, bo były u Nas dni miasta ale trochę nie było pogody a trochę mężowi się oczywiście nie chciało.

Dziubek, pierwszy raz jej się to przytrafiło kiedyś jeszcze też może ze dwa razy, ale szybko po aparat skoczyłam bo to rzadkość u mojej Pysi:-) Jeszcze trochę jajecznicy na brodzie jej zostało nie zdążyłam jej buźki umyć:-)
Panistepelek, mąż musiał tam wejść bo Pysia mogłaby spaść,
ba na pewno by spadła ale frajda dla niej niesamowita, zwłaszcza że były dzieci:-) Polecam:tak:

Dziubek, jak by była na maxa zmęczona to i smoczek nie byłby potrzebny:tak: Zosia ograniczyła się tylko do spania ze smoczkiem i to też nie zawsze, jak jest baaardzo zmęczona to nawet nie ma siły żeby go wziąść :-D

Smiesznie zasnela Zosia :-D:tak:
A Igusia puca na buziaku:tak::-) ze nie wiem z cxego jak Migotka sie denerwuje ze ona nie je :-D:-D:sorry:
Moja na dywanie raz padla:sorry:,chyba wklejalam kiedys fotke ale nie wiem gdzie.

Załączniki

• spie.jpg
    spie.jpg
    20,9 KB · Wyświetleń: 37
Ostatnia edycja:
reklama
Oj dziewczynki, ale Wam zazdroszczę, że Wasze pociechy tak same Wam padają...moja się pokłada, na dywanie, bierze kocyk, albo podusie i się kładzie, nuci sobie "aaa...", ale żeby tak sama zasnęła to nie, muszę ją po pleckach głaskać, albo po rączce :tak:

Do góry