reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdięcia naszych dzieciaczków i ich mam :-)

panistepelek - \Zuzia ma kupę sukienek wlaśnie rózowych ale mi najbardziej podoba się w niebieskim bo do oczu jej pasuje;-)

reklama
Migotka ja pamietam takie karuzele jak sama sie wozilam:-)pamietam ze jak yszlam ze szkoly podstawoaej to kiedys na weeken tam poszlismy na plac sie po hustac itd:-)ja bardzo chuda bylam wiec moja pupcia weszla wszedzie:-):-D

Tak, na Kurdwanowie :-):tak: Akurat jeśli chodzi o ten placyk zabaw, to jest fajny i w sumie jedyny taki w okolicy.

Kwiateczek, ja też zawsze się mieściłam we wszystkie huśtawki i karuzele. Ostatnio nie próbowałam, ale pewnie też by wszedł mój kościsty tyłek:-p

Ja tez taka karuzele pamietam z dzieciecych lat. Nawet nie sadzilam ,ze takie mozna gdzies spotkac.
Wow to fajnie ,ze to kurdwanow to skocze z Ania za tydzien o ile bedzie ladna pogoda.

reklama
Jo-anna-on- jak zawsze zdjęcia super. Kalosze przednie. Narobiłaś i mi smaka tymi czereśniami. Udane masz dziewczynki. Zdjęcie Ani w suwaczku z rozwianymi włosami
23_129_8.gif
Dziękujęza miłe i bardzo miłe słowa :tak::-)

Do góry