reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdięcia naszych dzieciaczków i ich mam :-)

Kamilka Adaś wygląda jak prawdziwy rajdowiec.... ale nie pozwol za duzo siedziec w tym małemu, a to dlatego ze nozki sa za szeroko rozstawione i stópki dziecka wykrzywiaja sie do środka co powoduje zaburzenia w chodzeniu bo źle stawia potem stopki:-( Takie jeździki są juz dla dobrze chodzących dzieci....wiem to z dobrego źródla.

reklama
aniusia wiem bo bede fizjoterapeutka narazie byl tylko do tego przymierzony a narazie bwi sie tylko kolkami :tak::tak::tak: zreszta moze z niego spasc bo nie ma poreczy

my mamy taki sprzet
DSCF4087.jpg

aniusia dziecko nie usiedzi az tyle by moglo to miec jakies skutki:sorry2::sorry2:przynajmniej u nas trwa to max 2 min:-D:-D:-Dtez bardzo interesujace sa kola ale ostatnio z drugiej strony:-D:-D:-Dkladzie sie na siodelko i patrzy na kola z drugiej strony:-D:-D:-Dtak nabil sobie jednego guza:baffled:przelecial na druga strone:sorry::sorry:
Kathy Nelcia jest slodka szczegolnie z ta slinka:-D:-D
Adas to juz wielki chlop,jak dumnie siedzi:tak:"popatrzcie na mnie dziewczyny::-):-D
nasze zdjatko jest z listopada bo teraz nie ma szans by usiedzial chwilke:baffled:

Ostatnia edycja:
Super dzieciaczki ,swietne zdjecia :-)
A co maja do tego szeroko rozstawione nogi?Przynajmniej od zawsze bylo wiadomo ze jak np nosimy dziecko to na swoim biodrze i zawsze tak zeby obejmowalo nogami nas w pasie,czyli nozki jak najszerzej,tak samo jak i z podwojnym pieluchowaniem na stawy.
Sa pchacze od 9 miesiaca ,taki jak my mamy z firmy Chicco .

Kilka świerzutkich zdjęć Amelki, bo dzisiejszych :tak:

Załączniki

• 20090121 (17).jpg
    20090121 (17).jpg
    16,4 KB · Wyświetleń: 39
  • 20090121 (25).jpg
    20090121 (25).jpg
    17,7 KB · Wyświetleń: 40
  • 20090121 (29).jpg
    20090121 (29).jpg
    19,4 KB · Wyświetleń: 39
  • 20090121 (33).jpg
    20090121 (33).jpg
    15,7 KB · Wyświetleń: 36
  • 20090121 (44).jpg
    20090121 (44).jpg
    12,4 KB · Wyświetleń: 30
reklama
Mi też sie podoba coś takiego jak pokazywała Iwonka albo takie tańsze
JEŹDZIK JEZDZIKI z MP3 3w1 PCHACZ I KOLYSKA (515837863) - Aukcje internetowe Allegro

Wiem nie wątek o tym ale tak fajnie maluchy wyglądają na tych pojazdach i myśle że niedługo bedzie je takie coś cieszyć Może na wiosne kupimy

my kupiismy cos takego NOWY FISHER PRICE CHODZIK - JEŹDZIK (522606286) - Aukcje internetowe Allegro nasza Julianna zachwycona jest ;-) a cena w selgrosie ten chodzik był za 303zl a w Akpolu za 324zl:szok: nie ma jak to ceny z allegro :-D

Do góry