reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdięcia naszych dzieciaczków i ich mam :-)

reklama
A to nasza Mrysieńka
pierwszy sukces na nocniczku
pict2946ih3.jpg
bb4d2de8b2bk4.jpg

chrzest
dscf0522ja4.jpg

dscf0551va1.jpg

Ach te oczy Zosienki,piekne :-)
Marysia super wygladala w tym stroju na chrzcie i tez ma duze piekne oczeta :-)
Konradek to zuch chlopak,ze takiego brodacza sie nie boi ;-)

Wrzucam trochę zaległych zdjęć Nikolki :-)

Pierwsze nasze siedzenie :-)
nikol_6mcy%20177.jpg

nikol_6mcy%20190.jpg

A tutaj z ulubionym prezentem od Mikołaja - jak się w niego wali rączkami to się melodyjki zmieniają :blink:
nikol_6mcy%20302.jpg

nikol_6mcy%20304.jpg

nikol_6mcy%20309.jpg

I ma takie super światełka, tylko się chowają... Ale i tak zawsze je znajde!
nikol_6mcy%20316.jpg

nikol_6mcy%20318.jpg

Ta zabawka rzuca obrazy na sciane/sufit, ale tam się nimi Nikol nie interesuje zbytnio :dry:
Za to szukanie ich u źródła (czytaj: wywracanie zabawki do góry nogami byle tylko poswiecic sobie po oczach :baffled:) jest nielada zabawą!

przerzucam z głównego

Obiecane fotki z PIERWSZEJ WIGILII NIKOL :-)

Mama pokazała mi takie kolorowe drzewko i powiedziała ze ma na imię choinka :tak: Fajne ,ma te kolorowe wisiorki!
nikol_wigilia08%20008.jpg

Z mamusią ;-)
nikol_wigilia08%20018.jpg

Pamiątkowe zdjęcie rodzinne
nikol_wigilia08%20019.jpg

W oczekiwaniu na wigilijną rybkę :-)
nikol_wigilia08%20021.jpg

Znalazłam coś pod choinką :szok:
nikol_wigilia08%20030.jpg

nikol_wigilia08%20032.jpg

Tata daj, to moje!
nikol_wigilia08%20048.jpg

No nareszcie. Jeżeli o to chodzi w tej całej wigilii, to mi si podoba :-)
nikol_wigilia08%20054.jpg

reklama
Do góry