reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdięcia naszych dzieciaczków i ich mam :-)

sliczne fotki, kangurka!

wrzucam troche ekstremalnych wyczynow mojego Masia ;-)
normalnie szok :-D
dodam, ze nie pomagam mu pozowac ;-)

moj maksymalny synek :-D

pomagam mamusi..

..i mam z tego niebywala radoche!

czworak na pelnych stopkach :szok:

pokonuje przeszkody z predkoscia swiatla:

lubie tez wygladac przez okno..

i

szczegolnie, ze mamy takie sliczne widoczki :-)

lubie tez spac w ekstremalnych warunkach pogodowych, nawet, gdy pada snieg :-D

ale nie martwcie sie, lubie byc mala sniezynka..

a jak jestem wyspany, to cwicze ekstremalne wyczyny sportowe, jak sieganie roznych rzeczy z wyzyn..

badz targanie poduszki na stojaco, gdy mama nie widzi :-D

to pisalem ja, Masio B. :-D

reklama
Wszystkie dzieciaczki są cudne.
Matko kochana ..aenye normalnie wierzyć się nie chce co potrafi już Masio. Gratuluję takiego zdolniachy :-D.

hehe, dziekuje :-D ale on taki wybiorczy w osiagnieciach, hehe, nie siedzi jeszcze dobrze, a juz do lazenia sie bierze!
i tez mam stracha, co to z niego wyrosnie.. :-D

maksio super zdolniacha, a moja młoda jest tak leniwa że nie chce sie przewracac choć widzialam że umie heheh za to uwielbia siedziec i to czyni bez asekuracji :-)

..aenye- niezłego masz podróżnika - odkrywce, taki mieszkaniowy Tony Halik ;-)
Mam pytanie do ciebie na wózkowym wątku.

Ostatnia edycja:
DSCF4044.JPGDSCF4054.JPG
tak teraz raczkuje:-D:-D;-)

tez chciałam wkleić jakies foty, ale czytnik kart mi karty nie przyjmuje :baffled:

wszytskie dzieciaczki śliczne, ale tak patrzę i się zastanawiam Patrycja Twój Masio oby napewno jest z maja 2oo8? Kurde zdolniacha z niego jak się patrzy. Jestem pełna podziwu :tak::tak::tak:

reklama
Aenye no bomba,a gdziue wlasnie czytalam ze czasami tak jest ze dziecko moze nawet pominac etap siadania a wezmie sie za chodzenie najpierw :-)
Kwiatuszek twoj tez ladne pozy wyczynia,moja klucha nie ma siely jak na razie papska podniesc,a te zdjecie co Konradek siedzi z tymi zzabawkami to jest chodzik tej firmy? Al;e odpisz na watku Ciuszki .......

Do góry