reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdięcia naszych dzieciaczków i ich mam :-)

Kwiateczek postaram się Ci wytłumaczyć...żeby wstawić zdjęcie musisz:
1. nacisnąć przycisk odp tak jakbyś chciała pisac
2. pod okienkiem do pisania masz opcję zaawansowana edycja - klikasz
3. wśród różnych znaczków w pierwszym rzędzie na samej górze tego okienka musisz wybrać znaczek spinacza - jest 6
4. pokazuje ci się opcja przeglądaj wtedy szukasz u siebie na dysku zdjęcia - nie może przekraczać chyba 780kb więc musisz je zmniejszyc w jakimś programie
5. robisz wyslij
6. otwierasz znowu ten spinacz, tam jest twój załacznik i wstawiasz...
DSC03954.JPG
mam nadzieje, ze nie namieszałam za mocno....

powodzenia

Ostatnia edycja:
reklama
sorry, wykasowałam tego posta- sama go czytać nie mogłam , taki ze mnie mgr inż wklejania zdjęć:nerd:
Od nowa ale łatwiej / najprościej: Image Hosting - ImageHosting.com - Image Sharing

3. wklejasz link Clickable Thumbnail for Forums[/I][/B] ( będzie to miniaturka)
lub
[I][B]Clickable Thumbnail for [IMG] Forums[/B] [/I]( zdjęcie w pełnym rozmiarze)

[/CENTER]

Ostatnia edycja:
No widzę, ze ja tu wykłady :nerd: robię, a ty sobie świetnie radzisz:-D:-D:-D.

Nic, może się komuś przyda.

Synek śliczny:-).

Udalo sie,dwoma sposobami.dzieki dziewczyny:-)az wstyd:sorry:
Zaszalalam dzis,musialam szybko ulepic bo tutaj z ta pogoda:dry:teraz juz jest po balwankach:dry:ale coz,Konradek mial przez chwile radoche:-)

reklama
agapaszko przede wszystkim suwaczki(kody do nich ) zeby miec na stale wkleja sie wEDYTUJ SYGNATURE tzn na samej gorze forum,na rozowym pasku masz SZYBKIE MENI a potem wchodzisz w edytyj sygnature ,wkekasz kod(kod zawsze tylko ten zaczynajacy sie od Url..... do forum,BBcode

Do góry