reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdięcia naszych dzieciaczków i ich mam :-)

Iwonka wlasnie sie zastanawiam nad barierka,w dzien spal ladnie.zobaczymy jak w nocy.Z ta barierka troche sie boje ze jak wstanie to znowu bedzie chcial przez nia przejsc i spadnie:baffled:to lozko ma barierki po bokach ale jak zejdzie nizej to wiadomo ze spadnie:baffled:nie jest wysokie,ma 30cm.Co do lozka z elmo nawet mi nie mow:baffled:tu w kazdym razie nie ma:no:
Kamilka lozeczko jest naprawde fajne,na 3 lata starczy napewno,zalezy od tego jak bedzie rosl i w jakim stanie bedzie pozniej:sorry:teraz ma 92cm i daleko do konca:tak:

reklama
Hannah, fajowa ta ściana w paski:) to jakaś tapeta?
a tak w ogóle to należy się lanie za zaniedbywanie nas :(

Ostatnia edycja:
hannah- pokoik bardzo ładny. Watek o urządzaniu wnętrz mamy a i owszem ( się nie zagląda się nie wie).

No widzisz Iwonka, ja ślepiec szukałam i nie znalazłam.
Przenoszę więc zdjęcia na odpowiedni wątek.
Od razu się usprawiedliwiam że wpadam kiedy mogę, bo mam laptopa zepsutego i korzystam z teściowej kompa. Ale nie o tym.
Ściana w paski uffffff... malowałam ją pasek po pasku 2 dni. Taśmia po taśmie i wyszło jak wyszło. Zastanawiałam się nad tapetą, ale mam regipsy i prościusieńkie ściany i szkoda mi było ich zaklejać.
Całość ze skosem w kwiatki + przedpokój malowałam 5 dni.

reklama
Do góry