reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdięcia naszych dzieciaczków i ich mam :-)

Hanah widze ze urodzinki super:-)Tort piekny.zastanawiam sie czy te masy na wierzchu sa bardzo slodkie.Chcoialam taki kupic tu ale juz jadlam i sam cukier byl:sorry:ale efekt zabujczy robia:tak:
Ile ona ma wlosow:szok::szok:boshh a my tacy lysi:sorry:

reklama
Cosmo rewelacja:tak::-)
Hannah jaka Hania zadowolona z prezentów, a powiedz gdzie można kupić taki zestaw z kotulcem (hello kitty), bo Miśka uwielbia kitty i dostała co prawda szklankę, miseczke i talerzyk z kitty, ale taki zestawik na herbatki jest rewelacyjny:tak:
Kwiateczek odnosnie tortu, to ja w tamtym roku zamówiłam dla Miśki identyczny i rzeczywiście strasznie słodki, przez co nie da się go duzo zjeść. Teraz były torty na bazie śmietany i efekt taki, że chyba przesadziłam z ilością:zawstydzona/y:

A teraz troche urodzinowej Miski u moich rodziców i u drugiej babci, gdzie były jeszcze dwie prababcie i o miesiac starszy adorator Kubuś;-)

Załączniki

• DSC_0803.jpg
    DSC_0803.jpg
    27,1 KB · Wyświetleń: 46
  • DSC_0839.jpg
    DSC_0839.jpg
    34,1 KB · Wyświetleń: 49
  • DSC_0814.jpg
    DSC_0814.jpg
    56,1 KB · Wyświetleń: 50
  • DSC_0808.jpg
    DSC_0808.jpg
    38,2 KB · Wyświetleń: 43
  • DSC_0817.jpg
    DSC_0817.jpg
    26,6 KB · Wyświetleń: 44
  • DSC_0826.jpg
    DSC_0826.jpg
    34 KB · Wyświetleń: 49
  • DSC_0821.jpg
    DSC_0821.jpg
    31,7 KB · Wyświetleń: 50
  • DSC_0832.jpg
    DSC_0832.jpg
    36,8 KB · Wyświetleń: 52
  • DSC_0836.jpg
    DSC_0836.jpg
    32,7 KB · Wyświetleń: 51
[Hannah jaka Hania zadowolona z prezentów, a powiedz gdzie można kupić taki zestaw z kotulcem (hello kitty), bo Miśka uwielbia kitty i dostała co prawda szklankę, miseczke i talerzyk z kitty, ale taki zestawik na herbatki jest rewelacyjny:tak:
Kwiateczek odnosnie tortu, to ja w tamtym roku zamówiłam dla Miśki identyczny i rzeczywiście strasznie słodki, przez co nie da się go duzo zjeść. Teraz były torty na bazie śmietany i efekt taki, że chyba przesadziłam z ilością:zawstydzona/y:
Ten kuferek dostała od cioci, także jak ją spotkam zapytam gdzie go nabyła. W nim są 2 talerzyki, 4 kubeczki, 2 komplety sztućców, garnuszek, chochelka, papryczka, dynia, pieczarki, ciastko, serduszko i coś co przypomina chyba jajeczko.
A tort w środu miał nadzienie coockies także wszyscy sie zajadali i nikt nie narzekał na słodką masę. Tylko ja i teściowa ją zostawiłyśmy bo rzeczywiście sam cukier.
Keyko u was też "balety" widać że udane! :-) A jak się spodobała hulajnoga? Zastanawiam się czy nie kupić na jej imieniny.

Hannah hulajnoga jest prezentem nr 1 od dwóch tyg. bo wtedy ją dostała od kuzynki M z Warszawy. Jest stabilna i Miśka ładnie na niej jeździ w miarę swoich sił. Dostała też na spółkę od ojca M i ode mnie rowerek, który widać na balkonie. Na razie siedzi na nim majestatycznie, ale myślę że niedługo zacznie na nim jeździć ( ja jeździłam na takim jak miałam 2,5 roku).
A za info o kuferku będę wdzięczna, bo też myślę o kupnie prezentu na imieniny- dobrze że wybrałam 6.07 a nie 6.06:sorry2:

Hannah ale imprezka:-)A filiżanki the best:-D
Keyko Miska zadowolona:-)

To i ja cos wstawie choć rzadko tu zaglądam:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

ur.jpgzzz.jpgzzz2.jpg

Ha-NN-aH no widać ze imprezka udana

keyko Twoja córcia jest poprostu bomba te włosy no i wogole ślicznota

mamita śliczna córcie a jaka wesołą ... i duża !! teraz tak inaczej bo masz w avatarze zdjecie jak była malutka. Ale chyba jest podobna do Ciebie bardzo

Dotkass masz słodkiego pieska.. to zdjecie u Ciebie w domu ? podobaja mi sie ciemne panele i terakota.

Ha-nn-ah uwielbiam Twoje zdjęcia! Tylko nie wiadomo kogo w pierwszej kolejności komplementować bo aż 3 super laski.
Hania ma suuuper włoski :tak:

keyko Miśka jest czadowaa, jej to pewnie nigdy ten słodki uśmiech nie schodzi z buźki co?

mamita pokazuj Zuzię częściej :tak:

reklama
Wiki, tak u nas w domu, terakota w kuchni, kurcze muszę wreszcie się zebrać i popstrykać fotki w domku, żeby Wam pokazać jaki odmieniony :-)

Dzieciaczki super, bez wyjątku

Ha-NN-aH...ach...nie korć mnie ;-)

Do góry