reklama
kwiateczek
majowa mama `08
Dzieki dziewczynyja tez sklaniam sie ku pierwszej.Ma dosc dlugich wlosow,pasemek i prostowania(choc to ostatnie robie zadko bo mi sie nie chce sleczec)z krotkimi wlasnie bedzie problem bo czesto trzeba je ukladac a faktycznie lepiej bedzie z ta pierwsza fryzurka;-)problem jeszcze jeden mam niskie czolo i nie wiem czy bedzie mi dobrze z grzywkano coz do soboty daleko,moze jeszce cos wymysle;-)musze sie najpierw zapytac ile to bedzie kosztowalo bo tu fryzjerzy biora za wszystko jak za zboze
kwiateczek
majowa mama `08
:-d:-d:-dinaczej byłabyś o włos od przesady
Dotkass
Mama Ami i Kwietniówka'13 Moderatorka
kwiateczek, jak masz niskie czoło, zrób sobie wysoką grzywkę, od środka głowy, wydłuży Ci optycznie twarz i czoło wyda się ciut dłuższe
kwiateczek
majowa mama `08
myslisz??mam taka strone fryzurek od znajomej i tam jest komputerowe dobieranie fryzury ale trzeba sms wyslac za 3.66 no i jak mam to zrobiczdziercykwiateczek, jak masz niskie czoło, zrób sobie wysoką grzywkę, od środka głowy, wydłuży Ci optycznie twarz i czoło wyda się ciut dłuższe
panna_migotka
Mama Igusi/Majowe Mamy'08
Kwiateczek, ja odniosę się do fryzury 1. Miałam kiedyś podobną, tylko grzywkę dłuższą i na bok, reszta włosów właśnie tak mocno ścieniowana. Jeśli masz włosy puszące się, to będziesz musiała prostować włosy, bo przynajmniej u mnie efekt był straszny, jak umyłam i wysuszyłam nie robiąc nic więcej. Ale może Twoje włosy są bardziej posłuszne niż moje, bo ja mam takie siano, ni to proste ni kręcone.
Ale długo nie mogłam wyjść z tej fryzury i ścinałam, ścinałam, a te cieniowania dalej były, a ja wyglądałam jak spaniel.
Ale długo nie mogłam wyjść z tej fryzury i ścinałam, ścinałam, a te cieniowania dalej były, a ja wyglądałam jak spaniel.
kwiateczek
majowa mama `08
Migotka pewnie zawsze trzeba cos bedzie robicja mam sianowate,tez jak nie rozczesze to mam lokiprzewaznie jak umyje to zwiauje i tak ide spac,nie sa wtedy takie napuszone,potem prostownic(jak mi bardzo zalezy) i nawet szybkoim wiecej mysle boje sie ze ta grzywka bedzie sie bardzo krecic,teraz tu jest bardzo wilgotno wiec moze nawet prostownica nie pomozedlatego tak sie zastanawiam ale z drugiej strony to nigdy nic nie zrobie.Wiadomo ze teraz wlosy sa dlugie to pod ciezarem tez sa proste. w szkole sredniej scielam wlosy to pamietam ze cigle mi sie krecily,nie moglam sobie poradzic.zele itp a potem tona lupiezu:nono ale w szzkole nie bylo mnie stac nic poza zelem najtanszym :no ale teraz moge sobie kupic jakis lepszy kosmetyk wiec....
szopek
Mama Kniazia Burubara
nie warto. przy takim komputerowym dobieraniu zawsze wygląda się jak zbir z portretu pamięciowego.myslisz??mam taka strone fryzurek od znajomej i tam jest komputerowe dobieranie fryzury ale trzeba sms wyslac za 3.66 no i jak mam to zrobiczdziercy
dobreAle długo nie mogłam wyjść z tej fryzury i ścinałam, ścinałam, a te cieniowania dalej były, a ja wyglądałam jak spaniel.
kwiateczek
majowa mama `08
reklama
Dotkass
Mama Ami i Kwietniówka'13 Moderatorka
kwiateczek, zgadzam się z szopkiem a pro po tej stronki z fryzurami , co do zdjęć, super prezent , widzę, że Kondzio już powoli przygotowuje się:
a) do ojciostwa
b) do porywacza dzieci
c) do bycia Panem Nianią ;-)
a) do ojciostwa
b) do porywacza dzieci
c) do bycia Panem Nianią ;-)