reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdięcia naszych dzieciaczków i ich mam :-)

reklama
Dzieki dziewczyny:tak:ja tez sklaniam sie ku pierwszej.Ma dosc dlugich wlosow,pasemek i prostowania(choc to ostatnie robie zadko bo mi sie nie chce sleczec:sorry:)z krotkimi wlasnie bedzie problem bo czesto trzeba je ukladac a faktycznie lepiej bedzie z ta pierwsza fryzurka;-)problem jeszcze jeden mam niskie czolo i nie wiem czy bedzie mi dobrze z grzywka:sorry:no coz do soboty daleko,moze jeszce cos wymysle;-)musze sie najpierw zapytac ile to bedzie kosztowalo bo tu fryzjerzy biora za wszystko jak za zboze:szok:

kwiateczek, jak masz niskie czoło, zrób sobie wysoką grzywkę, od środka głowy, wydłuży Ci optycznie twarz i czoło wyda się ciut dłuższe :tak:

Kwiateczek, ja odniosę się do fryzury 1. Miałam kiedyś podobną, tylko grzywkę dłuższą i na bok, reszta włosów właśnie tak mocno ścieniowana. Jeśli masz włosy puszące się, to będziesz musiała prostować włosy, bo przynajmniej u mnie efekt był straszny, jak umyłam i wysuszyłam nie robiąc nic więcej. Ale może Twoje włosy są bardziej posłuszne niż moje, bo ja mam takie siano, ni to proste ni kręcone.
Ale długo nie mogłam wyjść z tej fryzury i ścinałam, ścinałam, a te cieniowania dalej były, a ja wyglądałam jak spaniel.

Migotka pewnie zawsze trzeba cos bedzie robic:sorry:ja mam sianowate,tez jak nie rozczesze to mam loki:sorry:przewaznie jak umyje to zwiauje i tak ide spac,nie sa wtedy takie napuszone,potem prostownic(jak mi bardzo zalezy) i nawet szybko:sorry:im wiecej mysle boje sie ze ta grzywka bedzie sie bardzo krecic,teraz tu jest bardzo wilgotno wiec moze nawet prostownica nie pomoze:no:dlatego tak sie zastanawiam ale z drugiej strony to nigdy nic nie zrobie.Wiadomo ze teraz wlosy sa dlugie to pod ciezarem tez sa proste. w szkole sredniej scielam wlosy to pamietam ze cigle mi sie krecily,nie moglam sobie poradzic.zele itp a potem tona lupiezu:nono ale w szzkole nie bylo mnie stac nic poza zelem najtanszym:-D:-D :no ale teraz moge sobie kupic jakis lepszy kosmetyk wiec....:sorry:

myslisz??:eek:mam taka strone fryzurek od znajomej i tam jest komputerowe dobieranie fryzury ale trzeba sms wyslac za 3.66 no i jak mam to zrobic:wściekła/y:zdziercy:sorry:
nie warto. przy takim komputerowym dobieraniu zawsze wygląda się jak zbir z portretu pamięciowego.

Ale długo nie mogłam wyjść z tej fryzury i ścinałam, ścinałam, a te cieniowania dalej były, a ja wyglądałam jak spaniel.
:-D:-D:-D dobre

Kondzik w nowym prezencie DSCF5689.jpg

Kondzio w parku,zakosil dziewczynce wozek:zawstydzona/y: DSCF6859.jpg

reklama
kwiateczek, zgadzam się z szopkiem a pro po tej stronki z fryzurami :tak:, co do zdjęć, super prezent :tak:, widzę, że Kondzio już powoli przygotowuje się:
a) do ojciostwa
b) do porywacza dzieci
c) do bycia Panem Nianią ;-)
:-D:-D:-D

Do góry