reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdięcia naszych dzieciaczków i ich mam :-)

aenye, mam nadzieję, że przeczytasz to zanim zrobisz płukankę po raz drugi...nie "spłucze" Ci się ta szarość, bo płukanka jeszcze utlenia bardziej włos, więc będą coraz jaśniejsze, jedyne co mogę zaproponować, żebyś położyła płukankę na parę minut na tą część włosów, które są ciemniejsze, a te jasne zostawiła w spokoju, one jeszcze się pod wpływem poweitrza utlenią, włosy farbowane na blond potrzebuja kilku dni, by kolor wyszedł taki jak chcemy :tak:...ja już tyle razy eksmerymentowałam z kolorami, z czarnych na zupełnie jasny blond i na odwrót, rudy, już przetrenowałam różne nieudane próby, więc nie płucz :no:...a co do koloru, uwierz mi, że do Twoich oczu to kolor idealny, platyna, czy nawet ciut jaśniejszy odcień będzie za zimny do Twojej karnacji i oczu- zobaczysz przyzwyczaisz się i nie będziesz chciała nic zmieniać :tak:

reklama
aenye nie jest źle! spodziewałam się coś w stylu pan spod wapiennika :-D dobrze wyglądasz, ale i tak wolę Cię w ciemniejszych i w takiej fryzurce jaką miałaś rok temu na wakacjach :tak:

Aenye jak dla mnie wygladasz switnie:tak::tak::tak:mi sie bardzo podoba:tak:nie wiem jak wygladalas wczesniej,w ciemnych wlosach ale te wygladaja ladnie.Zgadzam sie z dziewczynami bys poczekala,przyzwyczaisz ise i mezulektez;-)a przy okazji jeszcze wlosy sie zmyja:tak:Ale zrobisz jak uwazasz:sorry:
Ja coraz bardziej napalam sie na krotkie wlosy.kiedys chcialam taka grzywke jak ma wlasnie aenye ale w zyciu by nie byla taka prosta a czasu nie mam za bardzo na modelowanie:sorry:no coz.mysle o zrobieniu tego w wigilie by na swieta juz byly:tak::-p
moze ktos ma jakis link z fryzurkami:sorry:widzialam dziewczyne kktora mial wlosy krotkie po bokach a dluzsze na czubku i blond:tak:podniesione do gory i tak troche na bok:tak:super bylo ale nie znaczy ze mi tez bedzie:sorry:napewno mnie znowu wymlodzi:baffled:

dzieki bardzo, dziewczyny. ja sie sobie juz podobam w sumie, ale musze sie jeszcze przyzwyczaic, maz tez :-)

czuje sie za to duzo powazniej, i jakos sztucznie, dziwnie..

dotkass
, chcialam myc po prostu szamponem zwyklym, nie ta plukanka :-) ale w koncu nie umylam, wyszlo nawet niezle po tej pierwszej, wiec luz :-) ale to fajny produkt, ta delia! niewiarygodne efekty jak na takie tanie i takie proste cos :-)

Chce najpierw te chyba img1.fryzury-srednie.580.jpg
moze w pozniejszym terminie teimg1.fryzury-krotkie.55.jpg lub cos takiego:sorry:
nigdy nie mialam grzywki wiec zaczne moze od dluzszych z ktorych krotkie zawsze sie da zrobic.ciagle mysle choc mnie kusi strasznie.boje sie tylko ze potem nie dam rady z wlosami a zwiazac sie nie da:sorry:co sadzicie?

kwiateczek podoba mi sie ta pierwsza, ale to pewnie trzeba niexle się nakombinowac żeby włosy tak wyglądały a nie były klapnięte

kwiateczek, mysle, ze musisz to dopasowac do swojego stylu. nie wiem, jaki jest twoj, ale jesli ubierasz sie w miare 'normalnie', czyt. grzecznie i klasycznie, to ta druga fryzura a la szalone lata 80-te ci nie podpasuje. zreszta, tu trzeba troche stylizacji (prostowanie, ukladanie, zel) codziennie.
a ta pierwsza fryzura - super wygodna, tylko grzywke w razie potrzeby prostujesz i woskiem przejezdzasz, ukladajac w pasma. albo i w ogole nie ruszasz i jest ok.

a kolor - ja specjalnie nie lubie pasemek :sorry: wole jednolity kolor. ale ogolnie ten odcien jest bardzo naturalny :-)

Jestem za 1.
2 trzeba nieźle naukładać, lakier te sprawy.

Zależy jak ci się włosy układają. Może wystarczy w 1, głowę do dołu podczas suszenia, najwyżej podprostować grzywkę na prostownicy (generalnie polecam to urządzenie).

2 jest dobra dla nastolatek, albo kogoś kto lubi sie stylizować. Ja np. mam mało czasu na układanie włosów. Podczas suszenia nie mam czasu ich układać bo muszę jednocześnie pilnować, żeby Młody mi do kibla nie wrzucił czegoś, zeby mi kosza na pranie nie wywalał i inne takie.

Ostatnia edycja:
kwiateczek, zgadzam się z dziewczynami nr 1 wygodniejszy :tak: ja osobiście wybrałabym zapewne nr 2, ale ja to wariatka jestem, stale coś kombinuje, kiedyś miałam nawet taką i mozna spiąc włosy, ale z tyłu ;-):tak::-D:-D:-D, przód też, jak się namodzisz i masz pomysły na upinaie na szybko włosów, ścięłabym się znów tak, ale niestety długość moich włosów mi na to nie pozwala :sorry:

reklama
...o boszzzzzz, przeczytałam co napisałam i słowo "włos", "włosów" przeważa w znacznym stopniu, zapewne dlatego, że o "włosach" właśnie tu mowa ;-):-D:-D:-D

Do góry