reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdięcia naszych dzieciaczków i ich mam :-)

reklama
To teraz my, trochę zdjęć z dziś...wzięłam dawno nie używany w celu fotografowania Amelci aparat i popsrtykałam jej kilka fotek :tak:, od kilku dni Ami uśmiecha się w dość wyraźny sposób, a jak zauważyła aparat to uśmiechom pozowanym nie było końca :-D:-D:-D. Zaznaczę jeszcze, że czasem chodzi tak przymykając oczy i pokazując zęby :-D:-D:-D

Śmieję się nawet, gdy piję :-)

Gdy się kładę na podłodze robię to bardzo delikatnie i ostrożnie :tak:

Wygłupy na podłodze są takie fajne :-)

W piłkę też mozna czasem pograć, nawet w domu

Co mówiłeś??? aha, chcesz pobiegać piesku???

Zmęczyłeś się??? To trzeba się napić...

Co by tu zrobić???

...tak, masz rację Mamo, poprostu się przytulę :-)

Dotkass widac ze Amelkci sniadanko smakuje i wogole kaszke je sama:szok:u nas nie baardzo takie jedzenie samemu wychodzi:no:A na spacerze rekawiczki ma,Kondzio daje ladnie raczke zeby mu zalozyc ale po chwili sciaga:baffled:przeurocza jest:-)

reklama
kwiateczku, Amelcia się do rękawiczek przyzwyczaiła, jak była malutka w zeszłym roku też jej zakładałam, w tym nie obyło się bez wrzasków, ale po dwóch dniach zakładania zciąganych co chwila przez Ami rękawiczek był spokój i chętnie je nosi :tak::-)

Do góry