reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdięcia naszych dzieciaczków i ich mam :-)

Dotkass Amelcia słodka jak zawsze, fajnie wcina śniadanko( moi to ciągle chcą parówki albo jajko) a na spacerku super ja też jutro zrobię kilka fotek to wrzucę oby pogoda była.

reklama
Czesc dziewczyny ;) chcialem sie pochwalic swoim skarbem ;] dawno mnie tu nie bylo. U nas po staremu ciagle staramy sie kupic jakies mieszkanie bo w kawalerce strasznie nam ciasno :( A tak na codzien to dziecko praca lub praca dziecko :]

Oto moja kochana Zuzia - skarb taty :)

Tutaj z ostatniego jesiennego spacerku :]

Najlepsza zabawa jest - w misce 0o

Zuzia daje buziaczka swojej kuzynce :]

Z mama w Zoo

Z kiteczkami - udezajace podobienstwo do tatusia ;]

Jeszcze latem u dziadkow w ogrodku :]

Jak zwykle usmiechnieta

Moja mala modelka ;]

Pozdrawiam wszystkie majoweczki 2k8 ;)

Kilka zaleglych zdjec...:-)
Kapiel DSCF5305.jpg
pomagam mamie gotowac:-) DSCF5349.jpg
Banki...DSCF5350.jpg
Dawno temu ladnie jadlem...DSCF5401.jpg
Jade autkiem DSCF5434.jpg
I takie mamy przewaznie zdjecia :sorry2: DSCF5570.jpg

zdjęcia super.
Dotkass- rozczuliło mnie pojenie pieska.
Kwiateczek - Pozdrowienia dla Speedy Kondzia od Speedy Miku.
115079.jpg
115089.jpg

Przynajmniej po podłodze.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry