reklama
anik.
Mama Krzysia :)
Suzi - haha może poudaje tak do rana? mój już zasnął, w łóżeczku - obudził go brzuszek :-( to przez to jabłko z owocami leśnymi pewnie :-( bo tylko to z nowości dzisiaj podałam :-( dostał już Espumisan, ale nadal popłakuje :--(
suzi1
Kocham Cię synuś
Biedny Krzyś...u mnie udawanie prawie zostało przerwane przez pozy jakie przyjmuje podczas zasypiania najlepiej mu sie spi jak sie schowa pod otulacz na szczebelki wyłożony jak placek! na początku oczywiscie interweniowałam i przekladałam go na boczek ale teraz juz daje na luz i dopiero jak mocno zaśnie to przekładam go w miare normalną pozycje
anik.
Teraz poszła seria pruków i wzięło go na gadanie... Maciek poszedł go usypiać
Flaurka
Fanka BB :)
Na mojego zadziałało dziś spiewanie Jolki, Jolki)
anik.
Mój zasnął tatuś go uśpił
edit: w łóżeczku! (ale z suszarką... nad tym też popracujemy)
edit: w łóżeczku! (ale z suszarką... nad tym też popracujemy)
azula
Nie wiem czemu ale jak Amelianka miała tak z miesiąc to rutynowo ją się usypiać zaczeło tzn godz 19 do 20 -tej kąpiel potem cyc i dopojenie flachą karuzelka z mamusi śpiewem w tle(czyli moim) potem modlitwa znów karuzelka i buzi na dobranoc i już ani słowa jak zdarzał się jeszcze płacz to się znów pstryk karuzelę i bez słowa i tak do skutku i raczej nie trzeba chodzić więcej jak raz załączyć karuzelę.Dziecko śpi do około 7 rano z przerwami na cycanie.Chciałabym by już tylko raz chciała sysać ,a nie 3-4 razy
she_84
azula, ja to marze o tym nieprzerwanie zeby moj sie tylko raz na jedzenie budzil
A co ja mam powiedzieć dziewczyny jak moja Hanka mimo że już teraz na mm to i tak budzi się dwa razy w nocy na jedzenie a marzyłam o tym że jak będzie mm to prześpi mi cała noc a tu figa no ale ona jak pije to góra 120 więc i to w nocy a w dzień to tak 90 albo 60 więc musi jeszcze jeść w nocy bo ona woli często a mało i tak jest dla niej lepiej bo jak za dużo to jej się potem ulewa.
reklama
natalka1704
nuta moj tez sie budzi pomimo ze jest na mm wiec łacze sie z toba w bolu ....a on je po 180 z kleikiem lub kaszka i jeszcze mu malo ....a niech go spróbuje oszukac ....uuuuu ....to jest ryk na cały blok ze matka jesc nie daje
Podziel się: