reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zasypianie maluszka...

reklama
Suzi - haha:-D może poudaje tak do rana? :-Dmój już zasnął, w łóżeczku - obudził go brzuszek :-( to przez to jabłko z owocami leśnymi pewnie :-( bo tylko to z nowości dzisiaj podałam :-( dostał już Espumisan, ale nadal popłakuje :-:)-(

Biedny Krzyś...u mnie udawanie prawie zostało przerwane przez pozy jakie przyjmuje podczas zasypiania:dry: najlepiej mu sie spi jak sie schowa pod otulacz na szczebelki:tak: wyłożony jak placek! na początku oczywiscie interweniowałam i przekladałam go na boczek ale teraz juz daje na luz i dopiero jak mocno zaśnie to przekładam go w miare normalną pozycje:tak:

Nie wiem czemu ale jak Amelianka miała tak z miesiąc to rutynowo ją się usypiać zaczeło tzn godz 19 do 20 -tej kąpiel potem cyc i dopojenie flachą karuzelka z mamusi śpiewem w tle(czyli moim) potem modlitwa znów karuzelka i buzi na dobranoc i już ani słowa jak zdarzał się jeszcze płacz to się znów pstryk karuzelę i bez słowa i tak do skutku i raczej nie trzeba chodzić więcej jak raz załączyć karuzelę.Dziecko śpi do około 7 rano z przerwami na cycanie.Chciałabym by już tylko raz chciała sysać ,a nie 3-4 razy:tak:

A co ja mam powiedzieć dziewczyny jak moja Hanka mimo że już teraz na mm to i tak budzi się dwa razy w nocy na jedzenie a marzyłam o tym że jak będzie mm to prześpi mi cała noc a tu figa no ale ona jak pije to góra 120 więc i to w nocy a w dzień to tak 90 albo 60 więc musi jeszcze jeść w nocy bo ona woli często a mało i tak jest dla niej lepiej bo jak za dużo to jej się potem ulewa.

reklama
nuta moj tez sie budzi pomimo ze jest na mm wiec łacze sie z toba w bolu ....a on je po 180 z kleikiem:cool2: lub kaszka :cool2: i jeszcze mu malo :sorry2:....a niech go spróbuje oszukac ....uuuuu ....to jest ryk na cały blok ze matka jesc nie daje :-p:sorry2:

Do góry